Astăzi 23 Septembrie 2018, Duminică - Ultima actualizare la ora 16:35
Abonamente

Horoscop 24 Octombrie 2017, ora 08:10

Horoscopul pentru astăzi. Gemenii primesc ajutor de la apropiați. Astăzi pot face față chiar și problemelor foarte complicate

Marime Font

Horoscop 24 octombrie 2017. Gemenii primesc ajutor de la apropiați. Astăzi pot face față chiar și problemelor foarte complicate

Horoscop 24 octombrie 2017 – Berbec

Ai parte de o zi deosebit de favorabilă pentru a repara tot ceea se ce poate repara în relațiile cu cei dragi și de a le alunga îndoielile și gândurile negre.Horoscop 24 octombrie 2017 – Taur

Este foarte important cum anume alegi să te ocupi de familie și de problemele ei. Ai tendința de a acționa conform propriilor convingeri, deși știi că trebuie să îi consulți și le alții.

Horoscop 24 octombrie 2017 – Gemeni

Poți face față oricărei probleme, oricât de complicată ar părea la prima vedere. Beneficiezi de sprijinul unor apropiați care te cunosc foarte bine.

Horoscop 24 octombrie 2017 – Rac

Este o zi specială, în care orice gest frumos pe care îl faci pentru cei dragi va avea efect maxim. Vei fi răsplătit cu mai multă bucurie decât credeai că vei primi.

Horoscop 24 octombrie 2017 – Leu

Ai acum ocazia să vezi cu ochii tăi cât de mare este influența ta asupra celor din familie. Este suficient să vrei să ai o zi frumoasă și la fel va fi și pentru ei.

Horoscop 24 octombrie 2017 – Fecioară

Poate fi o zi agreabilă, cu momente surprinzător de plăcute, pe care ți le poți oferi singur, doar fiind atent și înțelegător cu toți cei din jurul tău.

Horoscop 24 octombrie 2017 – Balanță

Ai parte de o zi pe care o poți folosi la maximum, dacă vei accepta să dăruiești ce ai mai bun celor din jur și să ai grijă de ei. Vei primi aprecieri călduroase, memorabile.

Horoscop 24 octombrie 2017 – Scorpion

Poți restabili armonia și la serviciu, și acasă, dacă vei cugeta profund la deciziile luate, ca să descoperi dacă nu cumva au fost prea egoiste.

Horoscop 24 octombrie 2017 – Săgetător

Poți avea o senină, care îți va permite inclusiv să te revigorezi. Este suficient să fii tu însuți, tonic, generos și optimist și îi vei molipsi și pe ceilalți cu dispoziția ta.

Horoscop 24 octombrie 2017 – Capricorn

Ai așteptat o zi ca aceasta pentru a reveni asupra unor discuții delicate cu cei din familie sau pentru a te răzgândi în legătură cu unele planuri de răzbunare.

Horoscop 24 octombrie 2017 – Vărsător

Este o zi în care ar fi bine să te preocupi de situațiile pe care nu ai reușit să le accepți. Astăzi vei reuși s-o faci și vei descoperi și partea bună a acestora.

Horoscop 24 octombrie 2017 – Pești

Ai la dispoziție o zi întreagă pentru refacere, pentru recuperarea tonusului care ți-a lipsit și pentru a reveni la gânduri mai bune în tot ce te frământă.

libertatea.ro 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 23 Septembrie 2018, ora: 15:40

PS Veniamin, episcopul Basarabiei de Sud: „Acordarea autocefaliei unei biserici nu va provoca un război mondial”

PS Veniamin, episcopul Basarabiei de Sud:  „Acordarea autocefaliei unei biserici nu va provoca un război mondial” Din editia print

Pentru a afla opinia Bisericii Ortodoxe Române (BOR) privind eventuala recunoaștere a autocefaliei Bisericii din Ucraina, TIMPUL a discutat cu Preasfințitul Veniamin, episcopul Basarabiei de Sud din cadrul Mitropoliei Basarabiei, fost secretar al Sfântului Sinod al BOR.

( ) Citeşte tot articolul

Carte 23 Septembrie 2018, ora: 05:03

Cum vorbim, cum scriem // Eu vreém, eu beem

Cum vorbim, cum scriem // Eu vreém, eu beem Din editia print

Mai ieri, de câte ori deschideam vreo pagină în internet, îmi sărea în faţă un spot publicitar, sonorizat de o tânără care întreabă, punând un accent puternic pe primul cuvânt al frazei: „Vrai să trăieşti, să înveţi şi să...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 21 Septembrie 2018, ora: 17:00

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2018, ora: 11:51 de Doina Stimpovschii

Dodon riscă o nouă suspendare din funcție după ultimele remanieri în Guvern

Dodon riscă o nouă suspendare din funcție după ultimele remanieri în Guvern Din editia print

Prin schimbarea a doi miniştri, guvernarea face o mișcare de PR înainte de alegeri, consideră analiştii politici

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2018, ora: 11:28

OMUL SĂPTĂMÂNII: George Simion, ACTIVIST CIVIC, ZIARIST

OMUL SĂPTĂMÂNII: George Simion,  ACTIVIST CIVIC, ZIARIST Din editia print

Liderul unioniștilor, George Simion, s-a născut pe 21 septembrie 1986, la Focșani. În 2005, a absolvit Colegiul Național „Gheorghe Lazăr‟ din București.

( ) Citeşte tot articolulEditorial 21 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Unioniștii, alegerile și opoziția

Campania electorală pentru următoarele alegeri parlamentare în R. Moldova a început deja. Toate partidele își pregătesc armele pentru această luptă.

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

 


Cele mai citite articole Timpul.md