Astăzi 20 Septembrie 2018, Joi - Ultima actualizare la ora 15:06
Abonamente

Horoscop 8 Februarie 2018, ora 08:30

Horoscopul pentru astăzi. Taurii reușesc să se impună, singuri sau cu ajutorul unor parteneri

Marime Font

Horoscop 8 februarie 2018. Taurii reușesc să se impună, singuri sau cu ajutorul unor parteneri, însă obțin doar o satisfacție de moment
 

Horoscop 8 februarie 2018 – Berbec

Ar fi de dorit să îți propui chiar de la primele ore ale acestei zile să păstrezi măsura în toate, mai ales când apare o dorință restantă, fie ea de dată mai recentă sau mai veche.Horoscop 8 februarie 2018 – Taur

Poate că astăzi vei reuși să te impui, singur sau cu sprijinul unora dintre parteneri, dar este doar o satisfacție de moment, care nu aduce beneficii nimănui.

Horoscop 8 februarie 2018 – Gemeni

Va trebui să te ferești de exagerările celorlalți și mai ales de exemplul lor. Dacă cineva din preajmă face exces de autoritate, vei fi tentat să faci și tu la fel, iar urmările nu vor întârzia să apară.

Horoscop 8 februarie 2018 – Rac

Ești tentat să faci presiuni asupra celor dragi, crezând că rezultatele pe care le vei obține contează mai mult decât calitatea relației tale cu ei. Nu-ți vor plăcea urmările pe care le vor avea acțiunile tale.

Horoscop 8 februarie 2018 – Leu

Există riscul să te concentrezi, în mod fals, pe caracterul urgent al unor probleme de familie și să pierzi din vedere nevoia de a colabora, în mod real, cu apropiații.

Horoscop 8 februarie 2018 – Fecioară

Este suficient să ții cont de nevoia de a-ți simplifica viața și vei lua cele mai bune decizii, în fiecare moment, inclusiv în relațiile cu cei din familie.

Horoscop 8 februarie 2018 – Balanță

Deși nu îți stă în fire, vei dori să obții rezultate imediate, indiferent pe ce cale le obții. Însă dacă lași deoparte diplomația, nu te poți aștepta la rezultate frumoase.

Horoscop 8 februarie 2018 – Scorpion

Cauți cea mai simplă metodă ca să obții un răspuns pozitiv la solicitările tale. Va trebui să iei însă în calcul și efectul alegerii tale asupra celorlalți.

Horoscop 8 februarie 2018 – Săgetător

E de ajuns să fii atent și prezent și vei reuși să te ții departe de conflicte, mai ales de cele artificiale, create de oameni neatenți sau neglijenți.

Horoscop 8 februarie 2018 – Capricorn

Ai șansa de a obține răspunsurile așteptate la întrebări esențiale. Însă pentru asta trebuie să fii atent și să descoperi cine ți le poate oferi.

Horoscop 8 februarie 2018 – Vărsător

Ești invitat să treci peste propriile concluzii și păreri, ca să poți repara relația cu un prieten sau cu unul dintre protectori, care a făcut același lucru pentru tine, la un moment dat.

Horoscop 8 februarie 2018 – Pești

Te pândește un pericol subtil, acela de a face totul așa cum crezi, fără să ții cont de sugestiile celorlalți care sunt și ei implicați în ceea ce faci tu.

libertatea.ro 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md