Horoscop

Horoscopul pentru joi, 11 august 2016

BERBEC

Găsiţi pe neaşteptate un obiect pe care aţi considerat că l-aţi pierdut sau v-a fost furat. După-amiază, aveţi ocazia să vorbiţi pe îndelete cu o persoană admirată şi iubita. Există însă persoane care doresc să va exploateze cât mai mult.
Sănătate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

TAUR

Cu toate că nu va place să va criticaţi colegii, azi veţi lua atitudine, în parte din pricina jignirilor pe care aceştia vi le aduc. Liniştea şi pacea din familie va remontează. Colaboraţi cu un coleg pentru stingerea unui conflict de muncă.
Sănătate – ●●●
Bani –●
Dragoste –●●

GEMENI

Sunteţi pus în situaţii imposibile de gafele celor din anturaj. Încercând să salvaţi situaţia, va loviţi de nepăsarea şefului direct şi de dezinteresul celor mai buni amici. Parcurgeţi o perioada în care sensibilitatea dv. este exacerbată.
Sănătate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●

RAC

Deşi nu sunteţi pregătit să începeţi o activitate nouă, vi se impune să participaţi la analizarea unor documente absolut inedite pentru dv. Comunicaţi veştile rele, apelând la maniere fără cusur, ceea ce face să fiţi un mesager simpatic.
Sănătate – ●●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

LEU

Pentru a obţine rezultatele dorite, este de preferat să va organizaţi mai bine şi să-i excludeţi pe acei colaboratori care până acum nu au făcut decât să va încurce. Scenariile dv. va asigura o şi mai dificilă înţelegere cu partenerii.
Sănătate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

FECIOARA

Terminaţi toată treaba, fără să va ajute nimeni şi va mai găsiţi timp să-i ajutaţi şi pe alţii. Din păcate, aveţi din nou chef de ceartă, iar de adversari nu duceţi lipsa! Găsiţi posibilităţi originale de a amână plata unor datorii.
Sănătate – ●●●
Bani –●
Dragoste –●●

BALANŢA 

Va lăsaţi înşelat de aparenţe şi îi judecaţi pe cei din jur cu foarte multă asprime. Nu mai vreţi să le ascultaţi sfaturile şi le contestaţi autoritatea în mod repetat. Va treziţi că nu primiţi sume importante, exact când erau mai necesare.
Sănătate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●

SCORPION

Sunteţi autoritar când nu este cazul. Este posibil că şi programul dv. supraîncărcat să aibă aceste efecte negative. O vizită la rude devine absolut necesară! Aveţi un simt practic evident, aşa că va treziţi că multe persoane apelează la dv.
Sănătate – ●●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

SĂGETĂTOR

Vi se cere să daţi ajutor unei persoane şi refuzaţi din comoditate. Seară, cei dragi vor să va facă o surpriză plăcută, dar lipsiţi de la întâlnire din acelaşi motiv. Obţineţi rezultate financiare bune, dar va este permanent frică de viitor.
Sănătate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

CAPRICORN

Răspundeţi cu foarte multă amabilitate unei rugăminţi cu privire la un ajutor solicitat mai demult şi veţi fi răsplătit peste aşteptări. O invitaţie va rămâne însă neonorată. Proiecte impuse de şefi pentru a ţine mici lecţii de pragmatism.
Sănătate – ●●●
Bani –●
Dragoste –●●

VĂRSĂTOR

Recunoaşteţi că pretenţiile dv. sunt exagerate, însă continuaţi să le susţineţi în continuare. Munciţi şi seară şi doriţi că toţi cei din jur să facă acelaşi lucru. Descoperiţi că nu sunteţi ascultat, că cei din anturaj încearcă să va însele.
Sănătate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●

PEŞTI

În timpul liber, va comportaţi că un şef şi va dublati autoritatea cu o duritate ce nu-şi are rostul. În rest, sunteţi plin de energie şi elan şi le căutaţi nod în papură tuturor. Mania este periculoasă în condiţiile în care se manifestă acasă.
Sănătate – ●
Bani –●●
Dragoste –● 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *