Horoscop

Horoscopul pentru joi, 18 august 2016

BERBEC

În mod sigur veţi reuşi să recuperaţi o suma importantă sau veţi fi răsplătit cum se cuvine într-o activitate suplimentară. Nu sunteţi lăsat de amici să va spuneţi părerea. Este de preferat să nu va cheltuiţi chiar toţi banii pentru alţii!
Sănătate – ●●●
Bani –●
Dragoste –●●

TAUR

Apar mici greşeli pricinuite de starea de confuzie, care este accentuată în cazul în care faceţi tratamente cu analgezice sau antidepresive. Ambiguităţile va enervează. Va simţiţi obosit şi lipsit de forţă de a face confidenţe familiei.
Sănătate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

GEMENI

Strângeţi bani pentru o excursie şi va minunaţi cât de repede reuşiţi să cheltuiţi fondurile. E necesar că înainte de toate să va respectaţi promisiunile. Intenţii complicate ce sunt doar bănuite de amici. Evenimentele se succed cu rapiditate.
Sănătate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●

RAC

Va decideţi să va faceţi ordine în viaţă intimă şi le cereţi celor ce va agasează să va lase în pace. Din păcate, o parte dintre aceştia înţeleg totul exact pe dos. Iritare maximă. Nu mai puteţi sesiza importantă pe care o are iubirea.
Sănătate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

LEU

Nimic deosebit nu va scoate din planificarea strictă pe care aţi făcut-o singur. Colegii se dovedesc amicii de care oricine are nevoie la greu. În plus, seară calmă, în familie, alături de cei dragi, care va destăinuiesc ultimele lor "secrete".
Sănătate – ●●
Bani –●●
Dragoste –●●

FECIOARA

Consideraţi că sunteţi ironic, dar cei din anturajul intim simt pe pielea lor cât de dur va manifestaţi. În acest ritm, veţi rămâne fără prieteni curând! Va ocupaţi de restanţele casnice şi preferaţi să nu vorbiţi cu nimeni despre ce simţiţi.
Sănătate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

BALANŢA 

Nu staţi prea mult pe gânduri pentru a le cere scuze celor cărora consideraţi că le-aţi pricinuit necazuri fără să vreţi. Răul comis intenţionat însă nu-l luaţi în seama, fiind o reacţie de apărare! Prietenii nu pregetă să va critice.
Sănătate – ●●●
Bani –●
Dragoste –●●

SCORPION

Persoană iubita continuă să va poarte pică şi din cauza neînţelegerilor de natură sentimentală. Nu aşteptaţi să va împace alţii, ci deschideţi o discuţie salvatoare despre ce doreşte de la dv. Va reconsideraţi aşa zisele avantaje financiare.
Sănătate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●

SĂGETĂTOR

După atâtea şi atâtea veşti şi evenimente neplăcute, în sfârşit, puteţi spune că aţi ieşit oarecum la liman. Descoperiţi însă uimit că nici acum nu va simţiţi mai puţin stresat ori fericit. Va revoltaţi brusc şi aveţi reacţii cam "războinice".
Sănătate – ●●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

CAPRICORN

Afirmaţiile persoanei iubite sunt într-adevăr provocatoare şi este posibil să luaţi o atitudine prea puţin diplomatică. Nu sunteţi susţinut de nimeni din anturaj. Oricât aţi încerca să stăviliţi controversele sentimentale, nu reuşiţi singur.
Sănătate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

VĂRSĂTOR

Într-o manieră originală vi se comunica informaţii utile, dacă doriţi să promovaţi într-o funcţie importantă. Intuitiv, refuzaţi şi bine faceţi, căci sunteţi deja avertizat de prieteni şi rude. Mai bine renunţaţi la anumiţi parteneri.
Sănătate – ●●●
Bani –●
Dragoste –●●

PEŞTI

Toate bănuielile sunt confirmate azi de faptele mai puţin plăcute ale unei rude apropiate. Va grăbiţi să refaceţi unele acte sau doar să planificaţi o consultaţie notarială. Seară, mulţi musafiri. Va întrebaţi dacă mai aveţi vreun prieten.
Sănătate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *