Horoscop

Horoscopul pentru luni, 05 septembrie 2016

 Berbec

În prima parte a zilei poţi pune la punct detalii ale colaborărilor în care eşti implicat sau detalii privitoare la relaţia cu partenerul de viaţă ţi de afaceri. Chiar dacă există tensiuni între ţine şi ceilalţi, lasă-le deoparte şi susţine-ţi punctele de vedere. După-amiază te vei simţi mai bine. Intervin cheltuieli comune majore, atât în plan personal cât şi profesional.

 Taur

Mult de lucru la serviciu, dar şi acasă mai sunt treburi restante. Se recomandă prudenţă, întrucât sunt posibile situaţii bulversante, refuzul unor colegi de a coopera şi discuţii sterile. Alege priorităţile şi evita implicarea în treburi care nu te privesc. Ai nevoie de o reevaluare a situaţiei profesionale şi a modului în care îţi îndeplineşti sarcinile de lucru.

Gemeni

Tensiuni în relaţiile sentimentale! Se recomandă prudenţă, deoarece rişti, fără rost, să strici situaţii bune. Ziua este favorabilă desfăşurării activităţilor uşoare, recreative alături de oameni dragi şi de încredere. Evita discuţiile contradictorii şi a avea aşteptări prea mari de la alţii. Nevoia de afecţiune şi de gesturi trandre îţi va fi satisfăcută la momentul potrivit.

Rac

Eşti solicitat de către membrii familiei sau de rezolvarea urgenţă a unor treburi gospodăreşti. Însă dinspre locul de muncă apar situaţii neprevăzute care îţi răstoarnă programul stabilit pentru astăzi. Ai încredere că te vei descurcă foarte bine cu toate! Secretul constă în a-ţi stabili priorităţile şi a acţiona în consecinţă. Spre seară te vei bucură de odihnă alături de cei dragi.

Leu

Gândirea şi comunicarea îţi sunt umbrite, astfel că ar fi bine să eviţi discuţiile ample, luarea deciziilor şi semnarea documentelor care te implică pe termen lung. Revizuieşte-ţi relaţiile cu anturajul apropiat şi felul în care te raportezi la evenimentele din preajma ta. Rezervă momente pentru odihnă, plimbări uşoare în aer liber şi pentru a citi o carte bună.

Fecioara

Tentaţia cheltuielilor este mare, mai ales pe obiecte de înfrumuseţare, de îmbrăcăminte, în general pe lucruri scumpe. Îţi poţi îndeplini un moft mai vechi, însă chibzuieste pe îndelete. Poate apărea o situaţie deosebită în care să fii nevoit să ajuţi pe cineva drag cu bani sau bunuri. După-amiază zilei este bună pentru relaxare şi taifas cu alţii.

Balanţă

Cu greu îţi intră cineva sau ceva în voie, deoarece energia zilei te predispune la fluctuaţii emoţionale bruşte. Depune eforturi constante pentru a menţine un echilibru în toate. Îţi sunt favorzate numai acele activităţi de rutină pe care le poţi desfăşura uşor şi rapid. Relaxează-te, pentru că sunt momente pasagere. Spre seară te vei simţi mult mai bine.

Scorpion

Eşti un bun observator astăzi, pentru că simţurile tale sunt active şi pot detecta orice situaţie în care joci un rol important. Ţine cont de primele impulsuri, însă nu-ţi divulgă metodele de aflare a unor secrete sau informaţii preţioase. Unii te observă atent, fie pentru a învaţă de la ţine câte ceva, fie pentru a te împiedică în vreun fel la momentul potrivit. Prudenţă, răbdare, tolereanta!

Săgetător

Oricât te-ai apropia de prieteni, prin varii metode, nu vei obţine efectul scontat. Ziua predispune la însingurare şi la înlăturarea măştilor. Foarte uşor vei observă cine îţi este cu adevărat loial şi cine doar profită de pe urmă ta. Detaşează-te de ceilalţi, evita aşteptările şi ai încredere că totul se desfăşoară în favoarea ta. Spre seară ai nevoie de odihnă şi mult somn.

Capricorn

Multă forfota în plan socio-profesional, persistând senzaţia de mers în gol. Pentru că discuţiile purtate cu şefii sau autorităţile par dezagreabile, ar fi bine doar să asculţi şi să răspunzi scurt şi la obiect. În după-amiază zilei este rost de întâlniri şi discuţii cu prietenii. Unii te vor sfătui de bine, alţii te vor amuză, însă vor fi şi unii, puţini la număr, care te vor provoca în continuare.

Vărsător

A intră în polemici cu alţii pe teme spirituale îţi aduce neplăceri sufleteşti, tensiuni mentale şi relaţii conflictuale. De aceea evita cotradictiile şi oamenii provocatori. Depune eforturi pentru a-ţi rafina mintea şi sufletul. Sistemul tău de valori morale şi spirituale este mai important decât cele spuse în grabă şi pe negândite de orice persoană şcolită în ale vieţii.

Peşti

Astăzi poţi privi cu uşurinţă dincolo de valul lumii materiale, aflând astfel informaţii preţioase vizavi de relaţiile şi situaţiile în care eşti implicat. Pe cai mai puţin obişnuite apar tot soiul de idei, aparent irealizabile, dar care rezonează cumva cu o parte a sufletului tău. Încrederea că-ţi poţi vedea visele cu ochii reprezintă o tema la care merită să meditezi.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *