Actualitate

Horoscopul pentru miercuri, 3 august 2016

BERBEC

Sunt excluse toţi călătoriile peste hotare, dar nu mai pot fi evitate cei locale, din ce în ce mai multe şi mai stresante. Apelaţi la un vocabular lipsit de subtilităţi, sunteţi foarte pretenţios şi lipsit de diplomaţia de până acum.
Sănătate – ●●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

TAUR

Cei mai mulţi fac excese periculoase şi repetate, care le pot afecta starea de sănătate. În acest interval, prevalează pasiunile şi oricât de mult doresc să ascundă prin ce trec, au şi tendinţa imprevizibilă de a se laudă. Aventuri secrete.
Sănătate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●

GEMENI

Oricât de greu le va fi, aceşti nativi îşi vor reorganiza viaţă din aproape toate punctele de vedere. Din ce în ce mai sensibili, imprevizibili şi originali, exclud doar aparent plăcerile din viaţă lor (nu refuză aventurile erotice).
Sănătate – ●●●
Bani –●
Dragoste –●●

RAC

Există pericolul că cea mai mare parte dintre aceşti nativi să se îndrăgostească iremediabil la prima vedere. Inspiraţia profesională maximă poate aduce mult dorită promovare. Unii chiar doresc o călătorie lungă peste hotare.
Sănătate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

LEU

Plini de fantezie, dar şi foarte energici, încep prin a construi un plan de activitate casnică, pentru a îmbunătăţi aspectul căminului propriu, şi sfârşesc prin a reorganiza întreagă viaţă de familie. Celibatarii se decid să treacă la atac.
Sănătate – ●●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

FECIOARA

Muncesc cel mai mult, cu dăruire şi abnegaţie. Sunt inspiraţi şi… senzuali. Este de preferat că studenţii să nu refuze bursele de studiu în străinătate, iar patronii să nu renunţe la contractele externe. Celibatarii resping orice pretendent.
Sănătate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●

BALANŢA

Va simţiţi bine, deşi medicii susţin că ar trebui să faceţi multe alte analize. Nu sunt excluse neînţelegerile cu persoană iubita, ce este şi puţin invidioasă. Protectorii nu mai au răbdare, mai ales că situaţia dv. financiară este la pământ.
Sănătate – ●●
Bani –●
Dragoste –●●

SCORPION

Nu doar doriţi să faceţi o călătorie în străinătate, dar vi se impune o astfel de situaţie (ori o deplasare mai lungă în provincie). Relaţiile cu persoană iubita rămân tensionate, iar cele colegiale se caracterizează prin ciocniri de interese.
Sănătate – ●●●
Bani –●
Dragoste –●●

SĂGETĂTOR

Familiştii care au copii sunt cei mai stresaţi şi nu le vine să creadă că progeniturile lor se revoltă şi nu mai acceptă să fie dirijate, cicălite etc. Celibatarii primesc cereri pe care le analizează la rece şi amână să dea un răspuns clar.
Sănătate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

CAPRICORN

Deşi în continuare se bucură de succese financiare mult invidiate de toţi cei din anturaj, aceşti nativi se simt permanent supravegheaţi şi au senzaţia că li se pun continuu beţe în roate. Celibatarii sunt decişi să se căsătorească.
Sănătate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●

VĂRSĂTOR

Cei mai mulţi se consideră foarte norocoşi, cu toate că nu mai au şansele financiare de până acum (mai precis, chiar dacă acestea apar, banii sunt dirijaţi către plata unor facturi imense). Toţi muncesc cu îndârjire maximă.
Sănătate – ●●●
Bani –●
Dragoste –●●

PEŞTI

Sunt exuberanţi, vor să-şi trăiască viaţă, să se distreze, să uite de necazurile lor, dar mai ales de cele ale persoanelor dragi. Celibatarii nici nu vor să audă de căsătorie, iar familiştii nu ştiu cum să scape de responsabilităţile casnice.
Sănătate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *