Horoscop

Horoscopul săptămânii: 30 aprilie – 06 mai 2012

Sunteti imprevizibili precum un foc de artificii. Aveti posibilitatea sa plecati intr-o calatorie ce v-ar relaxa si v-ar face sa uitati de toate. Inainte de a pleca ganditi-va bine la toate consecintele unui drum la care porniti de unul singur.

TAUR 21.04-21.05: Marti este momentul sa va faceti un bilant al tuturor planurilor si sa revizuiti lista de prioritati. Acum ati putea decide sa faceti lucrurile sa se intample. Joi va hotarati sa faceti o schimbare si, de ce nu, un nou look v-ar incanta. Poate o tunsoare scurta ar aduce mai multa prospetime aspectului dumneavoastra. In weekend gasiti pe cineva care poate sa va faca sa uitati de presiunea acumulata toata saptamana.

GEMENI 22.05-21.06: Saptamana aceasta aveti o dispozitie schimbatoare si un temperament exploziv si dinamic. Este posibil sa aveti planuri de schimbare a carierei. Dificultati de ordin financiar va umbresc putin planurile si va pun un pic pe ganduri. Cineva nascut in zodia Rac sau Capricorn va ajuta sa profitati la maxim de sansele ivite si va incurajeaza sa va cultivati talentele.

RAC 22.06-21.07: Pregatiti-va zilele acestea sa traiti mai putin palpitant decat ati facut-o pana acum. Inainte de sfarsitul saptamanii vi se poate cere sa creati ceva nou, ceva ce nu ati mai facut pana acum. Desi nu aveti incredere, puteti sa capatati curaj si sa surprindeti cand va veti da seama de ce sunteti in stare.

LEU 22.07-22.08: Inca de luni simtiti dragostea in aer, ceea ce va determina sa constientizati cat de dor va era de putina senzualitate si relaxare. Aveti grija de sentimentele dumneavoastra si nu reactionati exagerat pentru ca dupa aceea lumea vi se va parea cu susul in jos. De acum, cateva saptamani astrele va pun rabdarea la incercare.

FECIOARA 23.08-22.09: Problemele pe care le-ati simtit de ceva vreme si care, uneori, au fost chiar dureroase si-ar putea gasi solutia. Relatiile cu ce nascuti sub semnul Varsatorului pot fi de bun augur. Este posibil ca un prieten apropiat sa va ajute in calitate de coordonator sa va rezolvati problemele. Partea cu adevarat grea va fi cea legata de buget.

BALANTA 23.09-22.10: O idee noua, un nou partener sau o noua criza ce nu tine de dumneavoastra ar putea fi marea incercare a saptamanii. Tineti cont atunci cand va asumati raspunderile ca nu totul depinde de dumneavoastra. Inainte de weekend veti primi o veste si va angajati la un drum neprevazut, dar la care visati de ceva vreme.

SCORPION 23.10-21.11: Pana la sfarsitul saptamanii ce se va dovedi a fi una haotica, veti simti nevoia sa va apropiati si sa fiti in jurul unor persoane mai putin emotive si mai practice. S-ar putea sa nu va simtiti in stare sa rezolvati chiar toate problemele, desi unele sunt chiar urgente. In weekend va uniti fortele cu un amic ce se dovedeste a fi zdravan infipt cu picioarele pe pamant si apt sa va reduca presiunea ce o resimtiti asupra resurselor fizice.

SAGETATOR 2211-21.12: O schimbare de scenariu nu poate fi mai benefica decat o perioada de odihna. Va simtiti ca un copil caruia i s-a facut o nedreptate si nimic nu va remonteaza decat clipele petrecute alaturi de cei dragi. Faptul ca oamenii nu va vorbesc direct va irita destul de mult. Ganditi-va daca nu cumva astrele va supun la un test de rabdare?

CAPRICORN 22.12-19.01: Stelele va sugereaza o schimbare de ritm iar daca pana acum vi s-a parut ca lucrurile au fost intr-o dezordine ingrozitoare, asteptati-va la ceva mai mult. Pentru dumneavoastra lumea s-a intors cu susul in jos si la serviciu, si acasa. Multe probleme se agata de trecut si devin mai complicate. Stabiliti-va bine prioritatile si este posibil sa va rezolvati situatia mult mai repede decat sperati.

VARSATOR 20.01-18.02: Un val de energie va loveste inca de luni si doua schimbari majore ar putea coincide cu o perioada plina de evenimente ce va determina sa va doriti sa va clonati. Desi aceasta zodie se bucura de viata tumultuoasa, vi se va parea ca este un pic mai mult decat puteti indura. Pana la sfarsitul saptamanii simtiti nevoia sa va implicati mai mult in rezolvarea planurilor, dar trebuie sa recunoasteti ca o mana de ajutor v-ar fi chiar necesara.

PESTI 19.02-20.03: In aceasta saptamana aveti sentimentul ca jucati rolul principal in trei piese de teatru total diferite. Primul ar fi unul romantic, urmatorul este ceva mai misterios si cel de-al treilea unul ironic. Sunteti nevoit sa adoptati diferite caractere pentru a putea trece peste aceasta perioada. Aveti grija ca in urmatoarele zile sa nu pareti prea confuz. Poate simtiti nevoia sa stiti exact cine sunteti.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *