Actualitate

Horoscopul săptămânii: Aspectele astrale sunt împotriva multor zodii

BERBEC

Nu se anunţă veşti bune pentru nativele implicate într-o relaţie serioasă în aceste zile. Cel mai probabil, acestea se vor lupta cu personalitatea partenerului şi vor descoperi deja prea târziu că e ceva ce nu le convine. Gelozia îşi poate spune cuvântul şi poate aduce certuri şi tensiune în viaţa lor amoroasă. Nu e nevoie decât de un singur cuvânt pentru a distruge totul!

Este o perioadă numai bună pentru a încerca să te perfecţionezi şi pentru a învăţa lucruri noi. Primeşti o mulţime de şanse pentru a te înscrie la cursuri care te pot ajuta pe viitor în carieră. Cu toate că situaţia ta financiară va rămâne neschimbată în viitorul apropiat, asta nu înseamnă că în câteva luni nu vei vedea o evoluţie în ceea ce priveşte banii. Fii perseverentă!

TAUR

E posibil ca gelozia şi posesivitatea de care dai dovadă în relaţia de cuplu să intervină între tine şi partener în această săptămână. Nu mai e cale lungă până ce tensiunile pot să apară între voi, mai ales dacă partenerul tău este genul de om care ţine la libertatea lui mai mulot decât la orice. E important să îţi dai seama dacă cu adevărat el nu ştie ce să facă cu această libertate. În caz contrar, ieşirile tale sunt nejustificate.

Trebuie să fii foarte serioasă în ceea ce priveşte munca şi locul tău de muncă. În această săptămână ai şansa să te remarci dacă eşti perseverentă şi nu refuzi nicio sarcină care îţi este atribuită. Nu vei câştiga mai mulţi bani acum, dar se anunţă veşti bune în viitorul apropiat. Cel mai probabil, o afacere extrajob te va ajuta în acest sens.

GEMENI

E posibil ca în această săptămână să apară tensiuni între tine şi parteneru din cauza părinţilor unuia dintre voi. Este foarte important să nu lăsaţi pe nimeni să se bage în relaţia voastră şi să nu vă spălaţi rufele în public. Doar voi doi trebuie să vă ştiţi problemele şi, de asemenea, să încercaţi să le rezolvaţi de unii singuri.

Ar fi bine să îţi iei inima în dinţi în aceste zile şi să faci o mişcare în ceea ce priveşte cariera ta. Ai nevoie de mai mulţi bani decât până acum în viitorul apropiat, iar asta înseamnă că trebuie să schimbi ceva. Nu vei primi nimic în plus dacă nu ceri sau dacă nu lupţi pentru asta. Ascultă de sfaturile celor din jur şi dă dovadă de curaj, e important să ieşi din zona ta de confort!

Citeşte continuarea pe Eva.ro.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *