Horoscop

Horoscopul săptămânii! Leii explodează de energie

Săptămâna aceasta va fi importantă, pentru că te vei simți independent. Te va ajuta să-ți descoperi potențialul creator și să arăți posibilitățile nelimitate pe care le ai celor din jur. Vor fi foarte multe conflicte și discuții, nu încerca să închizi gura rivalilor tăi.

TAUR
Ai nevoie de multă concentrare pentru a rezolva toate problemele de săptămâna aceasta. Nu încerca să înțelegi prea mult, numai așa se pot realiza planurile. Este posibil ca la începutul săptămânii să stai acasă și să te dedici treburilor casnice.

GEMENI
Ești înclinat să construiești planuri grandioase. N-ar fi mai bine să le readuci la mărimea lor reală? Este probabilă o călătorie de afaceri, ceea ce îți va permite să te sustragi de la anumite probleme. Redu dialogul cu șeful tău la minimum, altfel vorbele tale de duh vor provoca o situație dificilă.

RAC
Luni și marți odihnește-te și recuperează-ți forțele, evitând să te supraîncarci. Miercuri poate vei primi informații importante care îți vor aduce stabilitatea financiară, dacă vei ști să le folosești corect. Încearcă să nu le ratezi. Săptămâna îți este favorabilă mai ales în domeniul profesional.

LEU
La începutul săptămânii poți să te bazezi cu încredere pe cei apropiați. Te simți explodând de energie, care îți va fi necesară pentru punerea în aplicare a scopurilor creatoare. Amintește-ți de casă, ai grijă de confortul pe care ți-l oferă.

FECIOARĂ
Săptămâna aceasta încearcă să eviți conflictele cu cei dragi, vor lăsa urme adânci mult timp. Miercuri sau joi este posibil să primești o ofertă interesantă. Ocupă-te măcar o zi de casă și de întreținerea acesteia. Copiii au nevoie de sfatul tău înțelept, așa că acordă-le atenție și ai grijă de ei.

BALANŢĂ
Este un timp favorabil pentru abordarea planurilor din punct de vedere creativ. Ai nevoie de inițiativă și hotărâre pentru a pune în practică cele mai avansate tehnologii. Munca îți va lua mult timp, din păcate, trebuie să te împaci cu acest lucru.

SCORPION
Vei acumula noi cunoștințe și vei dobândi noi talente. Vei fi mai hotărât, dar nu este necesar să te repezi. Încearcă să nu te implici într-o poveste romantică și aventuroasă, pentru că va fi foarte dificil să mai scapi. Găsește-ti timp pentru îmbunătățirea vieții de familie.

SĂGETĂTOR
Planurile tale se vor realiza extrem de repede. Relațiile cu anturajul se vor îmbunătăți și toate situațiile conflictuale se vor rezolva. Te poți baza pe ajutorul prietenilor. Trebuie să răspunzi la fel, să nu refuzi să le acorzi ajutorul și să te încadrezi în timp.

CAPRICORN
Vei avea mult de muncit săptămâna aceasta și nu destul timp pentru asta. Dar nu te îngrijora, toate problemele se vor rezolva, dacă vei fi destul de atent. Copiii vă vor bucura cu succesele și realizările lor.

VĂRSĂTOR
Ideile tale interesante vor fi apreciate și aprobate de către seful tău și de către colegi, probabilitatea ca aceste idei să fie finanțate nu este exclusă. De asemenea nu este exclusă o călătorie de afaceri. Privind în trecut, te vei simți puțin trist dar nu acorda prea multă atenție.

PEŞTI
Ești bine motivat și hotărât. A venit o perioadă importantă care îți permite să-ți descoperi abilitățile profesionale. Nu-ți irosi forțele cu fleacuri. Evită conflictele cu șeful. Uită de gelozie, este un sfătuitor rău. Găsește-ți liniștea interioară și vei vedea că te vei simți mai bine.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *