Actualitate

Horoscopul saptamnii

BERBEC

De bunul-simt si fermitatea actiunilor tale depind nu numai succesele dar si bunavointa colegilor de serviciu. Ideile de care nu duci lipsa au nevoie de o completare.

TAUR

Este timpul sa-ti faci planuri pentru viitor. Este simplu pentru tine sa te simti puternic si talentat. Daca ti-ai planificat vacanta pentru sfarsitul lunii iulie si seful tau brusc decide ca nu ti-ai ales bine momentul, incearca sa-l convingi de contrariul.

GEMENI

Sensibilitatea excesiva ti-ar putea dauna muncii. Arata-te calm si rabdator, si vei fi capabil nu numai sa nu incurajezi discutiile dintre colegii tai si sef, dar si sa prezinti un plan prin care s-ar putea imbunatati organizarea muncii.

RAC

Saptamana asta va fi plina de diferite evenimente. Treburile urgente, afacerile care cer mult timp, ideile noi, realizarea planurilor – toate acestea vor exploda dar tu vei gasi rapid rezolvarea problemelor aparute.

LEU

Prima zi a saptamanii este foarte importanta pentru tine. Iti va cere eficienta maxima, dar iti va aduce si rezultate magnifice. Vineri poate fi o zi de succes in toate privintele. Priveste lucrurile ceva mai filozofic.

FECIOARa

Metodele tale si pedanteria ta ii pot irita pe colegii de serviciu. De altfel nu te grabi sa le dai cele mai bune sfaturi, daca ei nu ti le cer. Incearca sa nu te incarci singur cu rezolvarea tuturor problemelor.

BALAN?a

Este necesar sa dai dovada de fermitate si concentrare. Adevaratul scop care nu este iesit din comun incepe sa se realizeze. Nu uita de promisiunile pe care le-ai facut.

SCORPION

Te simti ca un om influent si marginile acestei influente se extind. Poate ca va fi asa, dar trebuie sa accepti sa pleci intr-o calatorie de afaceri, pe care o doresti din tot sufletul. Gaseste-ti timp si pentru discutii.

SaGETaTOR

Fermitatea si eficienta iti sunt necesare pentru atingerea scopurilor. Trebuie sa-ti alegi strategiile si tacticile de succes. Experienta castigata in disputele cu sefii si colegii te vor ajuta sa avansezi repede.

CAPRICORN

Relatiile cu partenerii se vor dezvolta. Nu te lacomi sa primesti complimente, nu te lasa amagit de parerile celor din jur. Prudenta si vigilenta proprie si selectivitatea in privinta cunostintelor iti vor fi de folos.

VaRSaTOR

In cursul evenimentelor din viata ta carora nu le poti da o explicatie s-a intamplat ceva. Este mai curand o problema de alegere. Fii cinstit cu tine insuti si actioneaza asa cum iti dicteaza constiinta.

PESTI

Cei din jur vor fi surprinsi si in acelasi timp multumiti de eficienta si activitatile tale creatoare. Vei avea destule forte si mai ales succes in tot ceea ce vei face. Numai nu pierde timpul in zadar, ai atatea de facut….

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *