Actualitate

Horoscopul saptamnii

BERBEC

Schimbul de sentimente este tonic si placut, e o reala placere sa stai in compania oamenilor care tin la tine. Pentru a avea o viata sentimentala reusita nu te complace doar in rolul de rasfatat, ci ofera si tu la fel de multa iubire.

 

TAUR

Ai o veste buna de dat, dar desi ai dori sa spui tuturor in gura mare ceea ce ai realizat, ceva iti spune sa tii secretul pentru tine, pentru ca nu e momentul cel mai bun pentru a-l face public.

GEMENI

Administreaza-ti cu mai multa atentie bugetul, pentru ca se apropie un moment care va necesita o decizie de ordin financiar extrem de importanta si trebuie sa le ai pe toate asezate in ordine.

RAC

Orice final de drum lasa loc unei initiative, deci, daca planul anterior a picat, nu te crampona de esec, ci mergi mai departe. Invata din lectia oferita ceea ce te ajuta pentru ca, data viitoare, sa nu mai gresesti.

LEU

Ai de ce sa fii fericit, inima ta este incarcata de emotii pozitive, de bucurii si vesti bune, care te fac sa vezi lucrurile intr-o lumina optimista. Nimic nu va incetosa cerul tau senin, pentru ca reusesti sa-ti pastrezi tonusul pozitiv.

FECIOARa

La energia de care dispui, ar trebui sa o investesti mai atent spre o activitate care chiar sa necesite asemenea rezerve. Ar fi pacat sa versi atata chef de actiune si de miscare in conflicte inutile sau actiuni nesemnificative.

BALAN?a

Banii sunt actorul principal al saptamanii, pentru ca manevrezi sume mai mari ca de obicei pentru o achizitie deosebita, poate una dintre cele mai importante a acestui an, sau pentru a aduce la zi o problema care necesita o infuzie de capital.

SCORPION

In loc sa te gandesti daca nu cumva opiniile ce se vehiculeaza in jurul tau sunt adevarate, tu te opui dintr-o placere grozava de a contrazice. Spui nu, orice ti s-ar zice, desi ar trebui sa meditezi un pic asupra informatiilor care iti ajung la ureche.

SaGETaTOR

Nu te grabi sa treci mai repede peste evenimentul pozitiv in care esti implicat, trage de el cat se poate, pentru ca nu vei mai avea parte de atata bucurie curand. De tine depinde sa prelungesti momentul actual.

CAPRICORN

Ritmul lent in care evolueaza unele activitati este inselator. E doar o impresie de moment ca mai ai tot timpul din lume pana vei ajunge la capat, pentru ca te vei trezi curand intr-o criza de timp ce te va face sa intri repede in panica.

VaRSaTOR

Nu este deloc o saptamana frumoasa pentru tine, dar daca vezi ca la tot pasul apar ghinioane si piedici, nu te lasa coplesit de depresie. Multe din problemele acestei perioade sunt, de fapt, urmarea unor influente negative din jur.

PESTI

Muncesti mult, investesti timp si energie intr-un scop profesional destul de dificil si de lunga durata, dar consideri ca merita efortul. La capat te asteapta rezultate de care vei fi mandru.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *