Actualitate

Horoscopul saptamnii

BERBEC

Ai multe planuri in minte pe care le poti duce la indeplinire cu succes. Cu cat stie mai putina lume despre intentiile tale, cu atat piedicile vor fi mai rare, pentru ca s-ar putea ivi oponenti care vor sa iti puna bete in roate cu orice pret.

 

TAUR

Nu te simti in largul tau in mediile strict profesionale. Lipseste comunicarea amicala intre oameni, sefii sunt autoritari si severi, colegii se plang intruna de cat de nemultumiti sunt, de aceea fiecare zi la serviciu este incarcata negativ.

GEMENI

Esti mai tot timpul pe drumuri, sau macar cu gandul departe, spre destinatii in care ai fost in vacanta sau in care iti propui sa ajungi cat mai curand posibil. Ai o reala placere a calatoriilor imaginare, pentru ca asa te simti liber sa ajungi oriunde ti-ai dori.

RAC

Datorita unui sfat primit de la un colaborator, simti ca toate revin la normal in activitatile care au ajuns, in ultima perioada, intr-o zona cam neclara. Esti multumit de felul in care s-au asezat toate pe fagasul lor…

LEU

Dragostea are si multe de oferit, dar si un tribut de platit, pentru ca nu poti gasi fericirea pe tava, fara sa faci un efort si tu. Taci si lasi lucrurile asa cum sunt, dar, intr-o zi, micile nemultumiri vor iesi in evidenta si nu le vei mai putea trece cu vederea.

FECIOARa

Nu esti genul de om care sa lase lucrurile la voia intamplarii, fara sa se gandeasca la consecintele propriilor sale fapte, de aceea te deranjeaza atitudinea superficiala a celor cu care lucrezi. Te comporti ca un profesor gata sa puna note proaste celor neatenti.

BALAN?a

O perioada mai capricioasa ca aceasta nu vei mai avea tot anul, pentru ca toate merg de-a-ndoaselea. Daca asteptai vesti bune, primesti informatii negative, unde credeai ca totul e pierdut, brusc se limpezeste totul, ca atare nimic nu iese conform planurilor.

SCORPION

Daca joci tu rolul de lider in familie, totul va merge excelent, pentru ca ti-e greu sa fii un simplu executant care urmeaza indrumarile altora. Te implici serios in toate actiunile comune, dar vrei sa fii cel care decide directia.

SaGETaTOR

Cu sacrificiile de rigoare, dai sanse iubirii tale sa mearga mai departe. Nu le poti avea pe toate gratis, ci este nevoie sa ierti si sa uiti, ca sa nu pastrezi amintiri neplacute despre eventualele nemultumiri actuale. Ofera, fara sa astepti minuni in schimb!

CAPRICORN

Vestile vin din toate partile, care mai de care mai incitante, incat ai impresia ca ai nimerit intr-o redactie de stiri bombardata permanent cu noutati. Nicio o zi nu seamana cu alta.

VaRSaTOR

Te simti excelent in compania altor persoane, urasti sa stai singur si simti mereu nevoia sa comunici cu cineva. Oriunde te afli, ai mereu ceva de povestit si gasesti o reala placere in arta conversatiei

PESTI

Suspiciunile nu te lasa in pace niciun moment, privesti in jur cu teama de parca ai banui pe toti de fapte incorecte. Ai o intuitie aparte vizavi de o persoana care nu-ti inspira deloc incredere si preferi sa fii prudent si sa o tii la respect.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *