Horoscop

Horoscopul zilei de azi 21 octombrie. Ce adevăr iese la lumină?

Taur
Deși anumite treburi pot să pară epuizante la prima vedere, trebuie să ai răbdare și să fii persuasiv. Amintește-ti cine ești și ce ai realizat până în prezent pentru a aduce puterea ta din trecut în momentul actual. Odată cu lună nouă de ieri, în sfârșit ai reușit să dobândești un pic de liniște mentală.

Gemeni
Energia și pasiunea se țin de tine în această perioadă, ceea ce ar putea să fie foarte distractiv, dar numai același timp trebuie să ai un pic mai multă grijă pentru ca aceste noutăți din viața ta să nu îți întoarcă lumea pe dos. Dacă sunteți singuri, acum puteți întâlni pe cineva interesant.

Rac
Lună plină de ieri ți-a adus o energie pozitivă care ar trebui să te ajute și astăzi să vezi lucrurile frumoase și bune din viața ta, dar și să îți apreciezi cariera și locul în care ești acum. Acolo unde nu ești mulțumit, e un bun moment să începi o reorganizare.

Leu
În sfârșit ai scăpat de anumite blocaje care ți-au cam stricat anumite planuri în ultima perioadă de timp. Toate încep să meargă din nou, iar energia ta și vibrația ta personală încep să crească. Folosește timpul de astăzi într-un mod productiv, lăsând la o parte în rețelele de socializare.

Fecioară
Deși poate toate semnele îți arată că trebuie să faci o anumită investiție pentru a obține niște câștiguri astronomice, important este să nu crezi ușor aceste promisiuni și să ai foarte mare grijă de banii tăi munciți. Lucrurile volatile te pot duce foarte ușor în eroare, așadar rămâi preventiv.

Balanță
Astăzi este o zi în care poți obține admirația celor din jur foarte ușor pentru că ești inspirat și ai imaginație. În sfârșit poti simți că ai puterea necesară, dar și argumentele, pentru a confrunta o persoană anume și a-i spune direct ceea ce simți.

Scorpion
Mercur este acum în mers direct în semnul Balanței, ceea ce înseamnă pentru tine că lucrurile încep să fie mai ușor de rezolvat prin intermediul familiei și a persoanelor care te susțin. Urmărește semnele pe care universul ți le trimite în drum.

Săgetător
Mercur merge direct în balanță în acest moment în harta ta, ceea ce te ajută să menții relațiile cu cei din jur foarte bune. Poate că a venit momentul depui un efort mai mare pentru a păstra o prietenie și poate chiar pentru a face un plan de colaborare pentru un nou business.

Capricorn
Lună plină de astăzi încheie un ciclu din viața ta pe sectorul familiei și liniștii casei tale, ceea ce înseamnă că se termină o perioadă destul de dificilă prin care ai trecut. Ai învățat că e mai important să te ocupi de casă și de persoanele iubite, iar cariera vine pe locul doi în priorități.

Vărsător
Astăzi poți face descoperiri interesante și poți avea chiar anumite oportunități venite din partea unui superior. Este important să ieși în lume, să comunici și explorezi domenii noi, daca vrei să faci cât de curând o schimbare importantă casă de zona carierei.

Pești
Astăzi este o zi bună pentru a face o analiză a situației în care vă aflați și să vedeți exact la ce trebuie să renunțați, pentru că acest lucru vă ține blocați într-o anumită situație din punct de vedere al carierei. Poate că e momentul să începeți să fii independenți din punct de vedere a serviciului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *