Actualitate

Horoscopul zilei de miercuri

 

BERBEC

Sunt sanse sa aranjati o colaborare avantajoasa, care sa va aduca venituri considerabile. Relatiile cu partenerul de viata urmeaza un curs ascendent.

TAUR

Profunzimea ideilor si ambitia va ajuta in activitatea profesionala si in afaceri. Va recomandam sa tineti cont si de parerile celor din jur. Evitati speculatiile de orice fel!

GEMENI

Aveti posibilitatea sa finalizati proiecte indraznete, mai ales in domeniul afacerilor. Sunt sanse mari sa evoluati pe plan profesional si social.

RAC

Zi prielnica schimbarilor importante pe plan profesional. S-ar putea sa fiti propus pentru o plecare in strainatate, la un schimb de experienta sau un curs de perfectionare.

LEU

Pot aparea schimbari neasteptate in viata dumneavoastra. Aveti prieteni care va sustin, la fel ca si familia. Este o zi favorabila studiului, comunicarii si calatoriilor de afaceri.

FECIOARa

La serviciu, sefii va apreciaza ideile. Este posibil chiar sa fiti premiat. Dupa-amiaza s-ar putea sa aveti mici probleme de sanatate. Va recomandam sa va odihniti.

BALAN?a

Aveti toate sansele sa rezolvati problemele financiare ale familiei. Sinceritatea va ajuta sa va consolidati relatiile si sa va faceti noi prieteni.

SCORPION

Aveti mai multe intalniri de afaceri, care se vor dovedi fructuoase. Dimineata primiti o veste buna, datorita careia va schimbati planurile pentru maine.

SaGETaTOR

S-ar putea sa fiti indispus din cauza unui esec in afaceri sau a unei discutii in contradictoriu cu un prieten. Relatiile cu persoana iubita pot deveni incordate daca refuzati sa mergeti intr-o vizita.

CAPRICORN

Sefii va apreciaza seriozitatea si ideile constructive. Nu este exclus sa fiti propus pentru o marire de salariu. Puteti sa faceti planuri pe termen lung si sa investiti.

VaRSaTOR

Dimineata aveti sanse sa va afirmati la serviciu. S-ar putea sa atrageti invidia colegilor. Nu este exclus sa aveti discutii cu persoana iubita, pentru ca acordati prea multa atentie activitatii profesionale.

PESTI

Este momentul sa va ocupati de situatia financiara. Partenerul de viata va sustine si este convins ca veti reusi. Aveti de semnat documente oficiale.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *