Horoscop

HOROSCOPUL ZILEI! Se apropie un moment culminant în activitatea profesională a leilor

Fii foarte atent la oamenii pe care îi atragi astăzi alături de ţine într-un plan comun, pentru că s-ar putea să nu fie cei mai potriviţi tovarăşi pentru ceea ce ţi-ai propus. Ori au interese egoiste şi vor face tot posibilul să tragă, la final, tot succesul de partea lor, ori doar vor profită de eforturile tale pentru a-şi asigura lor ascensiunea. Fii foarte exigent, atent la toate semnalele negative care vin de la aceştia, pentru că îţi vei da seama din timp că au ceva de ascuns şi, mai ales, de urmărit, ce poate dezavantaja pe alţii, adică pe ţine. Selectează-ţi colaboratorii cu maximă prudenţă!

Taur
Iubirea este la cote maxime azi, pentru că persoană iubita te aşează în centrul universului sau şi te simţi foarte bine în această postura. Iubirea îţi da energie, curaj, încredere, pentru că atunci când te ştii susţinut necondiţionat, eşti capabil de adevărate miracole. Veştile bune vin direct către inima ta şi motivele de fericire apar valuri-valuri, încât ai putea spune că este una dintre cele mai grozave zile în plan sentimental. Poate fi momentul de top al unei poveşti de iubire, cum ar fi prima întâlnire cu cel de care te-ai îndrăgostit, o cerere în căsătorie sau… chiar ziua nunţii!

Gemeni
Adevărul poate reveni la lumina după o lupta întreagă cu minciună. Poate ai comis o eroare cândva care acum îşi arată efectele nedorite şi trebuie să te grăbeşti, măcar acum, după atâta vreme, să restabilesti ordinea corectă. Dacă altcineva ţi-a înşelat aşteptările, trebuie să i-o spui direct, pentru că nici nu şi-a dat seama că a greşit faţă de ţine dar, dacă va află că te-a supărat. Va face tot posibilul să îndrepte lucrurile. Parcă se face lumina, se reaşează lucrurile pe făgaş normal şi te linişteşti şi tu, pentru că neregulile nu pot dura la nesfârşit: tot se clarifica odată şi-odată situaţia!

Rac
Este o zi de succes în care ţi se vor oferi multe motive de bucurie, de veselie, de distracţie. Primul plan vizat de veşti excelente este cel sentimental, deci programează-ţi pentru azi o întâlnire cu persoană iubita sau ieşi undeva, că nici nu ştii de unde sare iepurele şi termini ziua îndrăgostit lulea. Şi la serviciu se pot auzi veşti bune, pentru că reuşitele vin pe bandă rulantă, şi ai un sentiment puternic de succes, de satisfacţie profesională. Toate ar trebui să meargă că pe roate azi, căci apar suficiente ocazii de a zâmbi, de a sărbători, de a transmite lumii cât de bine s-au rezolvat toate.

Leu
Se apropie un moment culminant în activitatea profesională, cum ar fi un interviu de angajare, un concurs pentru obţinerea unui job sau a unei funcţii superioare, un examen în urmă căruia vei putea trece la un nivel superior în carieră. Deşi ar mai fi ceva timp până la acel mare hop, tu te pregăteşti intens încă de pe acum, pentru că vrei să-ţi iasă toate că la carte. Orele sau zilele care te despart de acel moment sunt folosite înţelept, pentru a mai acumula ceva informaţie, pentru a învaţă toate detaliile la nivel teoretic astfel încât să laşi o impresie ireproşabilă şi a obţine notă maximă.

Fecioara
Te întâlneşti cu un vechi amic despre care probabil nu mai ştiai nimic şi revederea este emoţionantă şi amuzantă. Este o ocazie excelenţă de a lega din nou relaţia care, în trecut, ţi-a făcut mare plăcere, încât profiţi de această ocazie pentru a vorbi despre tot ce s-a întâmplat în vieţile voastre în ultimii ani şi a reînnoda prietenia de odinioară. Trecutul revine în actualitate printr-un moment aparent neînsemnat, dar care, mai devreme sau mai târziu, îşi va arată utilitatea, că atare, dacă acest om revine în calea ta după atâta vreme, e semn că mai are încă un rol de jucat în destinul tău, deci reprimeşte-l în viaţă ta!

Balanţă
Te confrunţi cu tot felul de mărunţişuri pe care ar fi trebuit să le ignori, dar te cramponezi de ele şi le dai mai multă importantă decât s-ar cuveni. Stai şi despici firul în patru, cauţi dincolo de aparenţe fără motiv, te enervezi de la nimicuri, ceea ce face că această zi să se tensioneze de la orice fleac. Unii nici nu văd ceea ce pe ţine te scoate din sărite, deci problema e la ţine, pentru că eşti irascibil şi-ţi sare ţandăra de la te miri ce. Încearcă să mai treci şi tu cu vederea nimicurile care îţi tot apar în cale, pentru că nu au nicio importantă. Mai bine faci haz de ele, decât să te poticneşti la orice pas din cauza lor.

Scorpion
Ai parte şi de veselie şi de supărare în acelaşi loc, de parcă s-ar fi adunat în preajma ta şi o serie de amici puşi pe distracţie, dar şi unii cu tot felul de probleme care simt nevoia să discute cu ţine. Poate e norocul lor că eşti tu de faţă, pentru că ai un tonus pozitiv şi vei reuşi să ridici moralul celor posomorâţi, fără să te molipseşti de tristeţea de pe chipul lor, reuşind să te integrezi perfect în grupul cel vesel. Poate ai un dar aparte de a readuce zâmbetul pe chipul celor pesimişti şi a ţine, totodată, companie cu entuziasm şi veselie, celor care au ceva excelent de sărbătorit. Eşti la mijloc între cele două tabere, reuşind să rămâi optimist şi entuziast, indiferent de discuţiile care se leagă.

Săgetător
Nu te simţi bine într-un mediu în care planeaza o stare de tensiune. Parcă ai nimeri printre străini, deşi sunt persoane cu care ai ceva de împărţit, fie în plan familial, fie în plan profesional. Pentru că ei între ei nu se înţeleg deloc, nici tu nu îţi găseşti locul printre aceştia. Poate chiar prezenţa ta va fi cheia problemei, pentru că devii liantul central care apropie taberele adverse că să facă iar pace, deci nu te retrage din acest mediu. Dimpotrivă, intră cu inima deschisă şi cu multă toleranţă faţă de toanele lor, pentru că tocmai tu îi poţi readuce la masă tratativelor în mod fericit pentru a restabili armonia.

Capricorn
Cu banii potriviţi la dispoziţie, eşti pregătit pentru un proiect de anvergură ce va consumă şi resurse financiare masive, dar şi o cantitate uriaşă de energie din partea ta. Eşti suficient de bine motivat să te apuci de treaba, deoarece deţii tot ce trebuie pentru a lua startul acum şi a face paşi mari spre ţintă visată. Entuziasmul e la cote maxime, eşti pregătit pentru tot ce va urmă şi, cât timp această siguranţă de sine se menţine pe un nivel ridicat, vei evolua repede şi bine spre scopul cel mare. Că e o afacere aflată la start sau o investiţie de zile mari, eşti încrezător în ceea ce faci pentru a-ţi vedea visul cu ochii foarte repede.

Vărsător
Atmosfera este tonică şi pozitivă în casa ta, de parcă fiecare membru al familiei participa trup şi suflet la un eveniment fericit din care toţi au ceva de câştigat. Veştile bune legate de viaţă de familie animă relaţiile dintre cei ai casei şi va fac pe toţi mai veseli şi mai implicaţi. Se prefigurează vremuri mult mai bune la orizont, ceea ce va face pe toţi foarte motivaţi să ajungeţi mai repede la împlinirea acestor vise frumoase. Tot ce vine din afară casei va face fericiţi, dar şi evenimentele generate de ţine, alături de cei din familie, merită transmise mai departe, pentru că-i vor bucură şi pe cei dragi din alte părţi ale lumii.

Peşti
Energia pe care o investeşti cu entuziasm în proiectul în desfăşurare va avea rezultate excelente, deci merită să continui în acelaşi ritm, pentru că nu mai e mult până la rezultate. Ai convingerea că totul va ieşi excelent datorită acestei implicări totale, şi dacă mai ai şi norocul de a găsi tovarăşii potriviţi, la fel de implicaţi, de motivaţi şi de dornici de succes, finalul nu e departe! Nu te opri din elan, e direcţia cea bună, că atare merită să investeşti tot ce ai mai bun în ţine, căci ambiţia de acum va genera dorinţa de a trece la un nivel superior, poate şi mai atractiv decât cel actual. Insistă, totul evoluează perfect spre ţelul tău cel mare!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *