Horoscop

Horoscopul zilei! TAURI vă sfătuim să vă păstraţi cumpătul şi să nu exageraţi

Va angajaţi într-un nou proiect care ar putea să va aducă avantaje materiale substanţiale, dar nu veţi mai avea timp liber. Aveţi grijă să nu va neglijaţi familia şi prietenii!

Taur: Nu sunteţi mulţumit de nimic şi va enervaţi repede. Nu va descărcaţi nervii pe cei din jur! Va sfătuim să va păstraţi cumpătul şi să nu exageraţi. Cu răbdare, toate se vor rezolva uşor.

Gemeni : În prima parte a zilei, aveţi tendinţa să le căutaţi tuturor nod în papură. Seară petreceţi momente plăcute alături de partenerul de viaţă. S-ar putea să vi se confirme plecarea într-o călătorie lungă. Va sfătuim să va odihniţi mai mult.

Rac: S-ar putea că o persoană apropiată să va dezamăgească. Sunteţi foarte energic şi împrejurările va sunt favorabile. Aveţi mari şanse de reuşită în tot ce faceţi. Petreceţi mai mult timp alături de persoană iubita!

Leu: Sunteţi îngrijorat din cauza problemelor financiare. Va puteţi baza pe ajutorul unei persoane mai în vârstă. Se iveşte ocazia să câştigaţi ceva în plus pe lângă salariu. Ascultaţi sfaturile partenerului de viaţă!

Fecioara : Este posibil să va certaţi cu o colegă de serviciu, despre care aflaţi că va bârfeşte. Păstraţi-va calmul şi ascultaţi-va intuiţia! Va recomandăm staţi mai mult în mijlocul familiei.

Balanţă: Revine în actualitate o problema sentimentală mai veche şi s-ar putea să va certaţi cu partenerul de viaţă. Gândiţi-va bine înainte de a face acuzaţii! Nu acţionaţi sub impulsul momentului! Dacă nu reuşiţi să va calmaţi, riscaţi să aveţi probleme de sănătate.

Scorpion: Nu va ambitionati să va rezolvaţi singur toate problemele. Sunteţi obosit şi este cazul să acceptaţi ajutorul prietenilor. Sfaturile unei persoană mai în vârstă va ajută să aplanati un conflict cu un partener de afaceri. În cursul serii primiţi o veste bună, care va determina să va schimbaţi programul pentru mâine.

Săgetător : O rudă mai în vârstă va atrage atenţia că nu va purtaţi corect. Va sfătuim să fiţi prudent, că să evitaţi deziluziile şi certurile. Aveţi mai multă grijă de sănătate!

Capricorn : Dimineaţă aveţi sentimente contradictorii în ceea ce priveşte problemele profesionale şi de familie. După-amiază reuşiţi să va limpeziţi puţin gândurile şi petreceţi momente plăcute alături de persoană iubita. Nu promiteţi nimic dacă nu sunteţi sigur că puteţi să va ţineţi de cuvânt!

Vărsător: S-ar putea să plecaţi într-o călătorie. Deşi aveţi tendinţa să cheltuiţi cam mult, aveţi şanse să obţineţi mari satisfacţii. Descoperiţi cu surprindere cât de bine va simţiţi într-un colectiv nou. Va sfătuim să respectaţi cu stricteţe regulile de circulaţie.

Peşti: Sunteţi energic şi aveţi dispoziţia necesară pentru a rezolva o problema partenerială mai veche. S-ar putea să va dezamăgească un prieten în care aţi avut mare încredere. Va sfătuim să nu puneţi la suflet. Ar fi bine să petreceţi mai mult timp cu partenerul de viaţă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *