Actualitate

Hortoscop 7 mai 2016: Află ce îţi rezervă astrele!

Berbec

Exact lucrul către care arăţi cea mai mare suspiciune poate fi de fapt cel mai norocos aspect al acestei zile, că atare nu refuză o şansă doar pentru că, momentan, nu-ţi inspiră încredere. Poate e o situaţie dificilă, la început, dar care ar putea lua o turnură excelenţă după primele etape şi, dacă-i spui nu acum, s-ar putea să regreţi amarnic că ai dat singur cu piciorul norocului. Nu refuză nimic din ceea ce ţi se oferă azi, foloseşte-te de orice prilej, chiar dacă nu-ţi place la început! Lucrurile bune nu se văd din prima.

Taur

Deciziile pe care le iei acum îşi vor arată efectele curând mai ales asupra corpului tău fizic. Poate renunţi la un aliment care nu-ţi face bine, iar alegerea făcută se va dovedi a fi foarte înţeleaptă. Poate te apuci de o cură de slăbire şi foarte rapid se vor vedea şi urmările excelente. Poate îţi schimbi radical lookul sau stilul vestimentar, deci sunt decizii pe care le iei de câteva ori în viaţă şi care vor crea o altă imagine asupra ta. Să nu te mire că nu va trece mult şi lumea se va uită la ţine cu alţi ochi încercând să descopere ce anume s-a schimbat la ţine. Probabil lumina pe care o degaji şi încrederea sporită în felul în care arăţi.

Gemeni

Primul pas spre o mare realizare e să-i oferi acestui gând putere, că atare stai azi puţin şi gândeşte, visează, creează, ridică o construcţie detaliată în mintea ta, pentru că de aici începe viitoarea realizare. Mai întâi schiţezi totul la nivel imaginar, teoretic, aşa cum ţi-ar plăcea sie să fie, aşteptând momentul şi instrumentele potrivite pentru că acest gând să capete consistentă cu adevărat şi în realitate. Deocamdată oferă-ţi această bucurie a visării, lasă fantezia să zburde cum vrea, pentru că de aici porneşte miracolul! Că e un job nou, o iubire nouă sau o casă nouă, imaginează-te că şi cum ar fi deja palpabile în viaţă ta.

Rac

Oboseală atinge azi cote maxime şi în plan fizic, şi mental, încât nu dai randament în niciunul din domeniile de care te ocupi. Îl iei pe nu în braţe şi refuzi să încerci, pentru că spui din start că nu se poate face! Ba s-ar putea face, dacă te-ai ambiţiona un pic şi mai ales, dacă nu te-ai lasă influenţat şi de cei din jur care privesc lucrurile într-o notă clar pesimistă şi nu văd nimic bun la capătul acestor eforturi. Renunţi prea repede, dar, dacă tot nu ai nimic de care să te agăţi pentru a depăşi impasul, poate ar fi bine să stai o zi pe margine, altfel rezultatele ar fi mediocre.

Leu

Cele mai aprinse discuţii vor avea loc în familie, pentru că părinţii au mereu ceva de comentat pe seama faptelor copiilor lor. Ai grijă la ton, indiferent din ce tabăra faci parte, pentru că se pot încinge dispute agresive dacă nu sunteţi atenţi şi unii şi alţii. Energia această, care se resimte între pereţii casei voastre, ar putea fi canalizată şi într-o direcţie pozitivă: părinţii să-şi mobilizeze copiii la diverse activităţi pe placul lor, iar copiii să anime atmosfera din casă printr-o atitudine jucăuşă şi amuzant, dar ţineţi departe, şi unii şi alţii, ironiile şi criticile!

Fecioara

Este o zi pe placul tău, când inima ta este răsfăţată de gesturi tandre din partea celui drag şi tot ce trăieşti este la intensitate maximă. Există şi şansă de a întâlni o persoană cu mult şarm care îţi atrage atenţia prin aspectul fizic, printr-o voce melodioasă şi un comportament extrem de amabil, încât mai e doar un pas să se lege de aici o frumoasă poveste de dragoste. Gesturile de afecţiune trebuie să fie reciproce şi la aceeaşi intensitate, altfel ai putea fi acuzat că eşti egoist şi aştepţi doar să ţi se ofere, fără a da nimic în schimb.

Balanţă

Visezi frumos, la un scop măreţ în care investeşti toate resursele tale de energie, de optimism, de talent! Ai şansă de a te afirmă şi speri enorm de la această şansă unică, de care trebuie să profiţi în fiecare moment favorabil de care dispui. Nu lasă pe alţii să pună mâna pe reuşită care îţi este dedicată, că atare trebuie să descoperi în ţine o ambiţie de fier pentru a câştigă ceea ce ţi se cuvine! Nu va fi uşor să te impui, dar gândirea pozitivă şi încrederea deplină că poţi te vor propulsa mai repede la vârful propus!

Scorpion

Nu trebuie să tratezi impasul în care te simţi blocat că pe cel mai rău lucru, pentru că şi piedicile au rostul lor. De dată această, stand o vreme pe loc, mai ai timp de gândire, ţi se oferă răgazul necesar pentru a mai trece totul în revista şi a ajusta ce se mai poate. Nu stă pe loc lăsând orele să treacă inutil, ci implică-te serios în analiză problemei în care ai rămas captiv, pentru că poţi găsi soluţia salvatoare. Un pic detaşat de miezul evenimentelor, fără să te împingă nimic de la spate să acţionezi imediat, vezi altfel ieşirea din impas.

Săgetător

Pentru a putea trece la etapă următoare a planurilor tale, trebuie mai întâi să arunci o privire înapoi, să vezi de unde ai pornit, cum ai ajuns aici şi ce ar trebui să faci în continuare. E vremea unei treceri în revista a paşilor parcurşi până aici sau să apelezi la vechile amintiri pe care le credeai uitate, dar care pot oferi acum, după atâta vreme, soluţia ideală la ceea ce te preocupă în prezent. Viitorul depinde foarte mult de ceea ce ai trăit înainte, deci nu ezită să răscoleşti prin vechituri, prin amintiri, prin cunoştinţele de altădată.

Capricorn

Nu ai o relaţie prea bună cu persoanele aflate la oarecare distanţă de ţine, ori că vârstă, ori că nivel social. Ai impresia că ceilalţi nu te respectă, nu ascultă ce ai de spus, că ignoră părerile tale, ceea ce poate fi umilitor pentru ţine. Încearcă să-ţi exprimi punctul de vedere argumentat, matur, serios, fără să ţii predici altora, pentru că unii nu vor acceptă să vii cu critici, nici măcar dacă ai dreptate. Prin exemplu personal poţi atrage mai uşor atenţia asupra adevărului pe care îl spui, deci nu încerca s-o faci pe profesorul sau şeful cu nimeni.

Vărsător

Iei taurul de coarne şi îţi exprimi deschis o părere deşi toată lumea se aşteaptă la ţine la o reacţie timidă sau la un accept tacit, fără a avea curajul răspunderii. De dată această îi uimeşti pe toţi cu atitudinea ta fermă, arătând că ai ceva de spus şi că vrei că părerea ta să fie respectată. Profită de acest curtaj fantastic de a te exprimă liber, pentru a ieşi în faţă sau pentru a te prezenţa în faţă unei comisii menite să dea o notă pentru prestarea ta. Pregăteşte-te sufleteşte şi spune clar ce gândeşti!

Peşti

Uneori, nu ştii să profiţi de şansele bune ci le laşi să treacă pe lângă ţine din cauza inhibiţiilor sau a neîncrederii în propria persoană. Ţi se oferă pe tavă un moment benefic ţie, dar s-ar putea să nu pui mâna pe el din cauza pesimismului. Spui nu la orice, îţi găseşti numai defecte şi dacă îţi pui singur beţe în roate, cum ai vrea să duci la capăt ceea ce ai început. Te laşi prea repede învins de obstacole şi nu ai de ce te agaţă că să scapi de această stare de neputinţă. Ai tendinţa de a da vină numai pe ţine sau… pe ghinion.

Horoscop oferit de Acvaria. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *