Astăzi 20 Septembrie 2018, Joi - Ultima actualizare la ora 09:34
Abonamente

Ungheni 20 August 2013, ora 15:10

Și-a aruncat copilul nou-născut, pentru că soțul nu mai voia unul

Marime Font

Foto: simbol
 
 
 

După ce a născut, o femeie din satul Pârlița, raionul Ungheni, a pus bebelușul într-un sac și l-a legat la gură, scrie Expresul.com.

Potrivit ofiţerului de urmărire penală la Inspectoratul de Poliţie Ungheni, Ruslan Savciuc, pe 6 august, la Pârliţa, în gospodăria femeii, a fost găsit cadavrul unui nou-născut. Expertiza medico-legală urmează să facă lumină în acest caz.

„Ştiam că femeia este însărcinată, am dus-o cu forţa la ginecolog, am impus-o, practic, să treacă examenul ultrasonografic. Avem declaraţia, semnată de ea, prin care refuză orice investigaţie, orice examen medical”, a declarat Alexei Chirică, directorul Centrului de Sănătate Pârliţa. Potrivit dânsului, ea zicea că-şi va întrerupe sarcina. Avea acasă trei copii, iar soţul muncea la Moscova.Femeia spune că ultima dată când a venit acasă, soțul i-a zis că nu mai are nevoie de un copil. Când a venit la serviciu fără burtică, colegi au alertat autoritățile. Inițial femeia a spus că și-a întrerupt sarcina. După ce cadavrul micuțului a fost găsit în curte, aceasta și-a schimbat declarațiile, menționând că a născut prematur și copilul era mort.

În cazul în care va fi găsită vinovată de pruncucidere, femeia riscă o pedeapsă cu închisoarea până la cinci ani.

Timpul.md via Expresul.com

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md