Timpul Liber

Iarna nu se dă dusă la munte. Sezonul de schi continuă pe Valea Prahovei

Pârtiile de schi din Predeal şi Sinaia sunt funcţionale ca într-o zi de iarnă, iar stratul mediu de zăpadă este de 30 cm în Predeal şi 35 cm în Sinaia, Valea Dorului.

"Calitatea remarcabilă a pârtiilor, în pofida începutului de martie, ne permite încă să petrecem câteva weekend-uri la munte şi să ne bucurăm de zăpadă. Vor funcţiona Teleschiul şi Telescaunul din Predeal, deasemenea Telecabina din Sinaia şi Telescaunul din Valea Dorului", transmit reprezentanţii SC Teleferic Prahova.

Meteorologii anunţă, pentru weekendul ce urmează, ninsori şi temperaturi între -8 si 2 grade Celsius, adică o vreme numai bună de schiat.

Mii de turişti au ales şi weekendul trecut staţiunile din judeţul Braşov şi de pe Valea Prahovei.

"Condiţiile meteo sunt ideale pentru ca iarna să se menţină la munte. Cu atât mai mult recomandăm să mergeţi la schi şi să vă bucuraţi de soare şi zăpadă. Dacă sunteti nerăbdatori şi vreţi să scurtaţi timpul de aşteptare de la caserie, puteţi să achiziţionaţi de acasă sau de pe telefon, skipass-ul sau biletul simplu, online, de pe www.teleferic.ro din secţiunea Cumpara Online. Tot pe website-ul Teleferic Prahova puteţi să intraţi pentru informaţii adiţionale, actualizări zilnice şi webcam-uri live", mai transmit reprezentanţii SC Teleferic Prahova.

Sursa: Medifax

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *