Actualitate

Iată cine este CONTROVERSATUL JUDECĂTOR care se OCUPĂ de cazul lui Vlad FILAT

Ulterior, presa a scris că Victor Rățoi ar fi una dintre persoanele bănuite de procuratură de scurgerea de informații din dosarul Vicol, prin publicarea interceptărilor telefonice.

În interceptări se auzea vocea lui Vlad Filat, atunci premier, care îi dădea indicații lui Vicol să blocheze conturile bancare ale unor agenți economici. La fel în interceptări s-a auzit și vocea lui Valeriu Streleț, dar și cea a fostului ministru de Interne, Dorin Recean. Victor Rățoi a spus atunci că nu are nicio legatură cu publicarea interceptărilor.

De asemenea, în luna martie 2014, procurorii anticorupție anunțau că vor cere verificarea legalitații hotărârilor luate de Victor Rățoi în cazul lui Eugen Stogu, fostul șef al penitenciarului de la Cricova, bănuit într-un dosar de corupție de la FISC. După ce Rățoi l-a plasat în arest la domiciu, Stogu a dispărut și a fost dat în urmărire de către CNA.

Rățoi este judecător din anul 2011, iar în anul 2014 a fost numit judecător pe viață de către președintele Nicolae Tomofti. 

SURSA: PROTV.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *