Social

Icoana Maicii Domnului „Umilenie” a fost adusă la Mănăstirea Ciuflea

Potrivit paginii de internet a Mitropoliei Moldovei, Icoana Maicii Domnului „Umilenie” este o copie a icoanei la care se închina Sfântul Serafim de Sarov. Icoana are o istorie aparte. O femeie din localitatea Lokoti, regiunea Breansk, a cumpărat un calendar expirat şi l-a pus pe perete pentru a cinsti chipul Maicii Domnului de pe el. La scurt timp, anume la 2 noiembrie 1999, chipul Maicii Domnului a început să izvorască mir.

„Dacă partea din faţă a calendarului era tipărită pe cea mai simplă hârtie, iar în spate era pur şi simplu hârtie albă, când au scos imaginea de pe perete, au văzut că pe partea reversă a hârtiei, Maica Domnului şi-a reprofilat chipul. Iată de ce această icoană este neobişnuită” – spune custodele icoanei, Iurie Şişcov, din Rusia.

Icoana a căpătat două feţe identice şi nimeni nu s-a încumetat să acopere una din ele. Potrivit Mitropoliei, sfinţenia a făcut multe tămăduiri de cancer, iar femei care nu puteau naşte, rugându-se înaintea Maicii Domnului, s-au vindecat şi au născut copii sănătoşi.

IPN

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *