Actualitate

Împreună cu Naţionala, scriem istoria fotbalului moldovenesc

Şi asta după ce, la începutul acestui an, bere Chişinău fără Alcool a devenit Partenerul General al Echipei Naţionale de Fotbal. „Întâmplător sau nu, dar acest parteneriat este unul cu noroc”, a specificat selecţionerul Ion Caras. Împreună cu Bere Chişinău, Echipa Naţională înscrie o nouă filă în istoria fotbalului moldovenesc.

Cea mai spectaculoasă victorie a fost partida cu Muntenegru în deplasare, când Moldova a câştigat bătălia cu 5 la 2. Nu mai puţin importante sunt egalurile obţinute cu Polonia şi Ucraina, inclusiv câştigul împotriva Andorei. Alături de Chişinău fără Alcool, performanţele sunt vizibile, fotbaliştii moldoveni au început să simtă ritmul succesului mult asteptat.

Eforturile depuse de tricolori pe parcursul acestui an au finalizat frumos, cu un meci amical jucat la începutul săptămânii curente cu selecţionata Lituaniei. Scorul amical de 1 la 1 a fost sărbătorit de ambele echipe cu câte o halbă de bere Chişinău fără Alcool, prietenul adevărat al fotbalului de calitate.

În timp ce jucătorii naţionalei se bucură de gustul plin al berii Chişinău fără Alcool după meciuri, microbiştii moldoveni au avut ocazia sa o savureze gratis, înaintea tuturor partidelor jucate de tricolori acasă. Plus la acesta, pe tot parcursul acestui an, cei mai activi micribişti au primit premii importante oferite de bere Chişinău, bilete gratuite, bam-bam-uri şi vuvuzele, pentru faptul că au răspuns pozitiv la îndemnul companiei Efes Vitanta de a fi alături de jucătorii Echipei Naţionale şi de a-i susţine activ la toate meciurile.

Înaintea amicalului jucat cu Lituania, Efes Vitanta Moldova Brewery a invitat fotbaliştii moldoveni, alături de oficialii Federaţiei Naţionale de Fotbal (FMF) şi staff-ul tehnic, la o excursie în interiorul fabricii. Atât gazdele cât şi oaspeţii s-au bucurat de o întâlnire degajată, într-o atmosferă absolut familiară, unde jucătorii naţionalei au avut ocazia să vadă pe loc cum ingredientele naturale creaza o bere de calitate.

Întâlnirea a finalizat cu impresii şi discuţii ale partenerilor despre reuşitele atinse în 2013. Nu a fost un an rău, însă tendinţele pentru 2014 sunt cu mult mai mari. Compania Efes Vitanta Moldova Brewery va continua sa fie alături de cea mai importantă echipă a ţării demonstrând susţinere şi loialitate.

„La nivel internaţional, faptul că un brand de bere local este alături şi se bucură de fiecare succes al unei echipei naţionale, a devenit deja o practică obişnuită. Pentru că atât brandul cât şi echipa reprezintă ţara, iar prin unirea forţelor comune, rezultatele devin evidente. Nu e nici o alta băutură mai aproape de fotbal decît berea. Bere Chişinău va scrie istoria fotbalului moldovenesc alături de Echipa Naţională a Moldovei şi în 2014” a menţionat Sergiu Lungu, Manager Evenimente, PR şi Sponsorizări Efes Vitanta Moldova Brewery.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *