Astăzi 20 Septembrie 2018, Joi - Ultima actualizare la ora 09:34
Abonamente

Tendințe 4 Iunie 2013, ora 07:04    Din editia print

Împrospătează-ţi garderoba de primăvară cu câteva piese de bază

Marime Font

Primăvara după care am tânjit atât de mult şi-a făcut apariţia, cu cer senin, soare din plin şi multe grade cu plus în termometre. Un timp potrivit pentru a-ţi reînnoi garderoba. În magazine au apărut deja de multă vreme noile colecţii, dar nu te sfătuim să dai iama printre cuiere. Pentru o garderobă de primăvară, ai nevoie doar de cinci articole de bază.

Culori pastel sau neon. Care este alegerea ta? Poţi să adopţi stilul color blocking în care să animezi o imagine cuminte, pastelată, cu un accesoriu în culori neon. Nu exagera cu o ţinută prea stridentă, căci nu vrei să îţi orbeşti colegii.

Cizmele tip cowboy. În general, orice fel de cizmuliţe îţi plac sunt potrivite, dar în tendinţe sezonul acesta sunt cele de inspiraţie western, în combinaţii inedite. Poartă-le cu o rochie asimetrică şi o geană cu franjuri lungi pentru un plus de efect.Cropped pants. Acest gen de pantaloni „tăiaţi” la nivelul gleznelor rezolvă o problemă majoră a fetelor scunde, dar în acelaşi timp sunt extrem de plăcuţi şi confortabili. Asortează-i cu o pereche de pantofi cu toc sau cu balerini şi o bluză lejeră.

Sacou în culori aprinse. Orice ţinută iese din anonimat, dacă porţi şi o piesă în culori aprinse. O ţinută all black arată mult mai bine, dacă porţi un sacou roşu, sau... invers.

Pantalonii scurţi. În zilele mai reci, poartă-i cu dresuri groase şi cizmuliţe, iar în restul timpului pe piciorul gol cu balerini. Acum, pantalonii scurţi sunt noua fustă şi îi poţi găsi din diferite materiale care să meargă perfect şi la birou, dar şi la club.

Bluza de mătase. Cu imprimeuri simpatice sau în culori uni, această bluză nu trebuie să îţi lipsească din garderobă. Poţi să o asortezi cu pantaloni scurţi sau cu pantaloni evazaţi şi pantofi cu toc. Acum nu mai ai nevoie de o ocazie specială să porţi bluza de mătase.

Suplimentul Femeia 

Un articol de: Silvia Ursu
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md