Astăzi 26 Septembrie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la ora 13:13
Abonamente

Editorial 19 Decembrie 2017, ora 04:45    Din editia print

Marime Font

În 2018, avem de refăcut o ŢARĂ

De 16 ani, săptămână de săptămână, iar alteori și în fiecare zi, ziarul TIMPUL a ajuns în casele oamenilor. 

 
 

Nu ne rămâne decât să le mulțumim abonaților noștri că sunt alături de noi în aceeași măsură în care și echipa noastră încearcă să abordeze cele mai importante subiecte pentru societate.  

Anul 2018 va fi unul decisiv pentru cetățenii R. Moldova, deoarece, în primul rând, vom celebra Centenarul Unirii Basarabiei cu România, iar, în al doilea rând, pentru că în toamna viitoare vom avea alegeri parlamentare, care pot fi decisive pentru viitorul statului nostru. În această ordine de idei, dragi cititori, ne-am bucura să rămânem în continuare împreună, fiindcă numai așa vom putea înţelege mai bine ce se întâmplă în ţara şi în lumea în care existăm.Începând cu acest număr, TIMPUL revine la formatul de 24 de pagini. Am luat această decizie doar în interesul cititorilor noştri, care suntem convinşi că observă ritmul constant în care se scumpeşte totul în jurul nostru. Cu toate acestea, în ciuda tuturor obstacolelor, de mai mulți ani nu am majorat prețul abonamentului. N-am vrut s-o facem nici acum şi singura soluţie optimă a fost să revenim la 24 de pagini, după cum apare aproape toată presa de limbă română de la noi. Edităm ultimele numere ale anului 2017 în format nou, pentru a le demonstra abonaţilor noştri că TIMPUL va fi cel puţin la fel de interesant şi în 2018.

Fiind deja în pragul sărbătorilor de iarnă, înţelegem cu toţii că ne așteaptă un drum lung și anevoios, pentru că avem de refăcut o ȚARĂ. S-o facem împreuna, dragi cititori, s-o facem în fiecare clipă şi tot timpul, cu toată dragostea și cu multă responsabilitate. Fiți cu ochii pe TIMPUL, în timp ce noi încercăm să ne gândim la toate problemele şi doleanţele dumneavoastră.

P.S. Vești extrem de proaste pentru toți cei care visează ca ziarul TIMPUL să se închidă. În realitate, noi abia ne naştem a doua oară şi le promitem multe surprize tuturor „amicilor” noştri!

Ne auzim peste o săptămână, să aveţi sărbători fericite! 

Un articol de: Silviu Tănase Contactează autorul
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 25 Septembrie 2018, ora: 23:44 de Ana Marchitan

ANCHETĂ /// Kievul a declanșat război în lumea ortodoxă Din editia print

ANCHETĂ /// Kievul a declanșat război în lumea ortodoxă

Rușii consideră că nu e timpul potrivit pentru acordarea autocefaliei Bisericii de la Kiev, în timp ce ucrainenii dau asigurări că numai așa se va face dreptate

( ) Citeşte tot articolulOpinii & Editoriale 26 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Râmătorii de sensuri

Totul e înspăimântător de simplu: când ne naștem, fiecăruia, Dumnezeu îi dă câte un Boț de lut, căruia noi îi zicem DESTIN, îi pune în față un CRONOMETRU, dă startul și în perioada de timp rezervată noi trebuie să reușim să modelăm ceva din el.

() Citeşte tot articolul

Editorial 24 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Unioniștii, alegerile și opoziția

Campania electorală pentru următoarele alegeri parlamentare în R. Moldova a început deja. Toate partidele își pregătesc armele pentru această luptă.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 24 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Republica Moldova cu o mână dă, cu alta lovește

Republica Moldova e un ceas cu rotițele stricate. Sau, mai degrabă, fiecare rotiță funcționează de capul ei. Iar dacă ele nu funcționează cum trebuie, nu avem nici oră, nu avem nici ceas. Moldova ca stat e de mult timp nefuncțională.

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

 


Cele mai citite articole Timpul.md