Finanţe

În această primăvară la Victoriabank rata de 8% la credit – e magică!

 Numai în perioada 1 – 31 martie, orice persoană care va contracta un credit Magic de la Victoriabank, va beneficia de o dobândă în mărime de 8 % anual la fel şi de cadouri din partea băncii şi a partenerilor VictoriaShopping. Promoţia se înscrie în şirul acţiunilor organizate de Victoriabank pentru clienţii săi cu ocazia sosirii primăverii şi sărbătoririi Zilei Internaţionale a Femeii.
Preşedintele Victoriabank, a adresat un mesaj de felicitare colectivului băncii, clienţilor Victoriabank, şi tuturor cetăţenilor Republicii Moldova. Dna. Natalia Politov-Cangaş îi îndeamnă pe toţi să nu uite de frumoasele tradiţii ale neamului nostru şi să dăruiască doar dragoste şi înţelegere celor din jur. „Victoriabank s-a pregătit pentru acest început de primăvară, cu oferte speciale pentru clienţii săi, şi desigur în mod deosebit pentru partea frumoasă a omenirii. Eforturile noastre, pe fundalul înfloririi ghioceilor şi dorinţelor oamenilor, vor fi tocmai potrivite pentru realizarea visurilor, al renaşterii şi revigorării dvs. pentru a vă crea o dispoziţie corespunzătoare primăverii”, a mai spus Preşedintele Victoriabank.
„Prin această acţiune ne-am propus să fim alături de femeile din Moldova şi în cele mai frumoase momente. Cu „Rata Magică”, de doar 8%, venim să acordăm o atenţie deosebită tuturor femeilor, astfel încât să se simtă mai apreciate şi să beneficieze de oportunitatea de a-şi realiza dorinţele, oferindu-le o soluţie comodă şi eficientă. În plus am pregătit şi cadouri pentru toţi cei care vor contracta un credit Magic, menite să-i răsfeţe toată luna martie”, a menţionat Viorica Rozmeriţă, directorul Direcţiei Credite Victoriabank.
Creditul Magic poate fi solicitat în orice filială şi reprezentanţă Victoriabank. Orice client pe parcursul lunii martie poate beneficia de 30 000 lei, fără gaj şi pentru un termen de până la 2 ani. Mai mult, pe lângă rata redusă până la 50% fiecare client va primi şi cadouri speciale – atât din partea Victoriabank, cât şi din partea unor parteneri ai proiectului VictoriaShopping, – cadouri menite să le facă această primăvară mai frumoasă şi mai bogată în împliniri.

De asemenea, în prima zi a lunii martie, ca semn al sosirii primăverii clienţii Victoriabank, deserviţi în orice subdiviziune a băncii vor primi în dar câte un mărţişor. În acest fel, Victoriabank îşi exprimă respectul şi recunoştinţa faţă de clienţi dorindu-le tuturor sărbători minunate, cât mai multe reuşite şi prosperitate.
Mai multe detalii despre creditul Magic găsiţi pe www.victoriabank.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *