Opinii și Editoriale

In atentia conducatorilor statului

Exista la Chisinau o lepadatura cu numele Mihai Contiu. E o lepadatura nu numai prin faptul ca s-a lepadat de tara sau ca tara s-a lepadat de el. Este o lepadatura in cel mai grosolan sens al acestui cuvant. Fugit din Romania, el si-a gasit culcus printre cei mai agresivi antiromani de la Chisinau, devenind catelul de latrat al fortelor antinationale.

Ziarul „Moldova Suverana” ii ofera zilnic tribuna, de la care Contiu latra si scuipa cu otrava in adresa celor care incearca sa faca ceva bun pentru societatea noastra. Printre basarabenii in care a aruncat si arunca cu otrava cuvantului se numara si Grigore Vieru, Mircea Snegur, Nicolae Dabija, Serafim Urecheanu, Constantin Tanase… Iar mai nou – Marian Lupu, Vlad Filat, Mihai Ghimpu… Citind ceea ce scrie el, te crucesti cum de societatea mai poate rabda asa ceva.

Ceea ce scrie el este ca si cum o baba beata si-ar ridica poalele in mijlocul drumului. Sa-i raspunzi astfel, ar insemna sa te faci si tu ca dansul. Daca nu-i idiot, inseamna ca-i bolnav. Dar cat timp un idiot sau un bolnav va fi impins sa faca opinie publica?

Cer actualului presedinte interimar al R. Moldova sa-i retraga cetatenia moldoveneasca acestei lepadaturi, cetatenie oferita de Voronin ca sa-l aiba de lichea in slujba sa. De ce un refugiat se foloseste de cetatenia R. Moldova pentru a batjocori adevaratii cetateni ai acestei republici?

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *