Ultima oră

În capitală vor apărea mai multe sensuri giratorii noi

Deşi iniţial sensurile giratorii trebuiau să fie amenajate cu pietriş şi elemente floristice, autorităţile municipale spun că această iniţiativă ar putea costa mai mulţi bani, inclusiv pentru întreţinerea ulterioară a acestora.

„Poate luăm ca bază un sens giratoriu din oraş. Spre exemplu, sensul giratoriu de la Ciocana, Mircea cel Bătrân intersecţie cu Alecu Russo. Este amenajat simplu, dar solid. Poate mai adăugăm arbuşti şi iarbă pentru sensurile giratorii care se vor elibera de panourile publicitare. Şi pentru că tot avem 25 de ani de independenţă, poate amplasăm şi un drapel”, a subliniat Dorin Chirtoacă.

La sfârşitul lunii februarie, municipalitatea anunţa că sensurile giratorii ar urma să fie instalate pe Şoseaua Balcani – la intrarea dinspre Dumbrava, la intersecţia străzilor Calea Orheiului cu Studenţilor şi la intersecţia străzilor Pelivan cu Tudor Vladimirescu. De asemenea, sensurile giratorii ar urma să fie amenajate şi la intersecţia străzilor Ciuflea cu Constantin Negruzzi şi bulevardul Ştefan cel Mare, la intersecţia străzilor Puşkin cu Albişoara, la ieşirea din localitatea Bubuieci, precum şi la intrarea în localitatea Sângera.
 
Sursa: IPN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *