Externe

În cel mai scump cartier din Moscova a apărut un palat cu 118 camere

Anunțul a fost făcut de site-ul postului de televiziune „Dojdi”, care a realizat o ancheta in acest sens.

Despre detaliile arhitecturale și de design ale imobilului construit pe un teren de 6.000 mp, situat în cartierul elitist „Riitta”, din zona Rublevo-Uspenski, a scris revista Architectural Digest in numarul sau din septembrie.

Autorul proiectului este arhitectul Joseph Karam, născut în Liban și care trăieste în Franța. Printre clienții săi se numara prinți arabi și oligarhii ruși. Dupa cum scrie revista, în proiectul de pe Rublevka, arhitectul a reusit să găsească un echilibru „între estetica vechilor palate neoclasice și modernitate”, notează publicatia.

Potrivit expertului revistei, fațada principală a palatului amintește de opera arhitectului rus palladian Nikolai Lvov, iar interioarele celor 118 camere sunt inspirate de ideile arhitecților lui Napoleon – Percier și Fontaine.

„Se plăteste tribut deplin secolului al XVIII-lea: în camerele de zi este o mulțime de mobila ornametata rocaille, iar în unele locuri este recreată în întregime atmosfera epocii lui Ludovic al XVI-lea și Mariei Antoaneta. În schimb, grădină de iarnă amintește în mod clar secolul al XIX-lea, perioada celui de al Doilea Imperiu”- descrie revista designul imobilului.

Continuare pe paginaderusia.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *