In Da Wood - primul festival de muzică extremă din Republica Moldova

publicat în Eveniment pe 31 Iulie 2017, 18:40

Fără subcultură, cultura nu ar avea nici o valoare, la fel cum fără întuneric lumina nu ar avea nici un scop. Pe 4 și 5 august în pădurea de lângă Durlești va avea loc festivalul In Da Wood – primul festival de muzică extremă din Republica Moldova. 

Organizatorii și-au propus să adune într-un singur loc artiști din țară și de peste hotare care evoluează în genuri mai underground de muzică – rap/hip-hop, rock, metal, electronica (jungle, breakcore, chiptune) ș.a.m.d. În premieră, pe scena festivalului vom auzi atât trupe autohtone consacrate, precum Abnormyndeffect, Busola, Infected Rain, Harmasar sau Need4Speed, cât și formații importante de peste hotare, precum Jinjer și Dysphoria din Ucraina, sau Fără Zahăr din România. Noaptea, ritmurile de metal și hip-hop vor fi înlocuite de eletronica extremă. Echipa Suck Puck din Ucraina vine cu o pleiadă întreagă de producători celebri deja printre pasionații de electronică undergound: Fat Frumos, Goreshit (Regatul Unit), Alex Tune ș.a.m.d.

In Da Wood festival își propune să scoată ascultătorul din zona de confort a muzicii radio-friendly – aici vei avea libertatea totală de a te simți bine așa cum ești tu, aici nonconformismul stă în capul mesei. Festivalul va avea și o zonă de camping, așa că luați corturile cu voi.

Mai multe detalii despre festival aici.