Economie

În noul an, Victoriabank continuă să investească în comoditatea deservirii şi succesul clienţilor săi

Din 13 ianuarie, filiala nr. 26 activează pe str. Bănulescu Bodoni 28/1. La evenimentul de inaugurare a noului sediu au participat colaboratorii instituţiei şi clienţii fideli ai băncii.

În cadrul evenimentului de inaugurare, Vicepreşedintele Victoriabank Ludmila Vangheli, a remarcat faptul că, de fiecare dată când Victoriabank deschide o nouă filială, instituţia înscrie o nouă pagină în evoluţia băncii.
„Reamplasarea Filialei nr. 26 într-un sediu nou, constituie un început semnificativ în acest an. Vă asigur că suntem interesați sa creăm condiții cât mai bune pentru clienții noștri şi o deservire la cele mai înalte standarde. Investim mult nu doar în dezvoltarea reţelei băncii, dar cel mai mult în calitatea şi comoditatea deservirii clienţilor noştri. În anul 2011 rețeaua Victoriabank s-a extins considerabil, numărând în prezent aproape 100 de subdiviziuni”.

Noua locaţie a filialei, este strategic amplasată pentru a face faţă şi fluxului mare de clienţi. Amplasată în preajma Academiei de Studii Economice din Moldova, aceasta are nu doar capacitatea, dar şi comoditatea necesară pentru a oferi cele mai competitive servicii şi produse bancare ale Victoriabank. Comod, spaţios şi amenajat într-un stil corporativ unic, sediul nou al Filialei 26 are fiecare ghişeu dotat cu cabină, astfel respectându-se discreţia clienţilor.

Şi în noul sediu clienţii vor putea beneficia de serviciul de schimb valutar, transferuri băneşti prin sisteme internaţionale, proiecte salariale, programe de creditare pentru afaceri etc.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *