Timpul Local

În oraşul Soroca a fost instalat Pomul de Crăciun

Autorităţile din Soroca au ales Pomul de Crăciun, care va deveni obiect de admiraţie pentru soroceni, dar şi pentru oaspeţii localităţii. De această dată, bradul este unul deosebit, are peste 50 de ani şi a costat aproape 15 mii de lei.

După ce a crescut mai bine de cinci decenii în curtea Iuliei Morari din localitatea Soloneţ, bradul din ograda femeii va fi transportat în Piaţa Libertăţii din oraşul Soroca.

Autorităţile locale spun că Pomul de Crăciun a fost identificat în urma unei selecţii riguroase şi speră că gestul va fi apreciat de soroceni. „Au fost selectaţi mai mulţi brazi din raionul Soroca şi am convenit că acesta, care a depăşit vârsta de 53 de ani, este cel mai frumos”, spune viceprimarul oraşului Soroca, Mihail Grabciuc.

După ce bradul a fost adus în principala piaţă publică din oraşul Soroca, muncitorii au început instalarea pomului de Crăciun. Momentul a fost surprins şi de trecători, care au devenit, astfel, primii martori ai pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă. Potrivit autorităţilor locale, în acest an, locuitorii oraşului vor avea parte de un vast program artistic, iar în noaptea dintre ani, vor putea admira un spectaculos foc de artificii. 

Sursă: trm.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *