Economie

În premieră pentru Republica Moldova, Victoriabank a lansat cardul Visa Infinite

Victoriabank își reconfirmă poziția de bancă tehnologizată, în tendința de utilizare a inovațiilor pe piața autohtonă a produselor și serviciilor bancare. Datorită efortului unei echipe dinamice și dorinței de a fi în pas cu noile tehnologii informaționale, Victoriabank a reușit să dezvolte un produs exclusiv – cardul Visa Infinite, în posesia căruia pot intra clienții privilegiați, care ştiu să ia de la viaţă totul. Lansarea s-a desfășurat într-un local select, cu muzică de calitate și invitați de onoare, care au remarcat că noul produs vine să întărească statutul special și siguranța celor care vor deține un astfel de card.

„Victoriabank revoluţionează piaţa autohtonă a produselor bancare prin includerea unor servicii absolut inovative, care nu au mai fost disponibile până acum în Moldova. Visa Infinite vine în întâmpinarea exigenţelor celor mai privilegiaţi clienţi şi are menirea de a le oferi atenţie cu adevărat exclusivă, protecţie şi ajutor oriunde s-ar afla, acasă sau peste hotare, pentru a economisi timp şi a savura momentele frumoase ale vieţii”, a remarcat Natalia Politov-Cangaş, preşedintele BC „Victoriabank” S.A.

Seria limitată de carduri Visa Infinite de la Victoriabank este o ofertă de elită în R. Moldova. Cardul Visa Infinite este realizat conform unui design unic, are încrustat un diamant, iar logoul Victoriabank este placat cu aur alb.

Lansarea cardului Visa Infinite a fost posibilă datorită colaborării durabile dintre Victoriabank și compania Visa. „În anul 1999, Victoriabank a lansat primul card Visa Gold în Moldova, iar în 2011 – primul card Visa Platinum. Astăzi suntem mândri să prezentăm noul produs bancar unic – cardul Visa Infinite. „Suntem siguri că emiterea cardurilor premiale unice Visa, inclusiv a cardurilor Visa Infinite, precum şi ofertele şi privilegiile unice pe care acestea le oferă vor permite deținătorilor să-şi gestioneze cu maximă eficacitate nu doar finanţele proprii, dar şi timpul preţios”, a spus Svetlana Gheorbelidze, şefa biroului Visa din Ucraina, manager regional Visa pentru ţările CSI.

Victor Țurcanu, președintele Consiliului de Administrație al „Victoriabank”, a stat la baza dezvoltării pieței cardurilor din R. Moldova. El a contribuit la emiterea primelor carduri în țara noastră. „Acest produs nou lansat de Victoriabank este un moment istoric în dezvoltarea acestei bănci, pentru că treptat am evoluat de la simplul card electronic la Visa Classic, Visa Gold, Visa Platinum şi astăzi – Visa Infinite. E rezultatul unei munci colosale. Victoriabank a avut onoarea să lanseze aceste produse, pentru că este prima și cea mai serioasă bancă din R. Moldova”, a declarat Victor Țurcanu.

Întrebat dacă acest card va fi solicitat în R. Moldova, expertul economic Alexandru Tanas consideră că posibilitățile oferite de noul produs nu-i vor lăsa indiferenți pe clienții exigenți și dinamici. „Visa Infinite oferă posibilităţi infinite, iar în Moldova deja sunt persoane care au nevoie de acest card”, consideră expertul.

Noul produs bancar Victoriabank asigură flexibilitatea financiară, comoditatea şi siguranţa plăţilor, în plus, propune un şir de condiţii exclusive de deservire, disponibile atât pe teritoriul R. Moldova, cât şi în toată lumea.

Cardul Visa Infinite de la Victoribank este unul deosebit – prin design, prin privilegii, prin posibilități. Cardul Visa Infinite își confirmă pe deplin denumirea oferind deținătorilor posibilități infinite oriunde s-ar afla. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *