Tendințe

În sezonul rece, poartă tunsori cu efect

Evident, nu am plecat fără să-mi fac temele pentru acasă…

În acest sezon, coada de cal – fie că e una joasă sau înaltă – trebuie să fie precisă și chic, să nu aducă deloc cu acele cozi purtate cu nonșalanță în sala de sport. În primul rând, pregătește-ți părul cu un ser ușor pentru a-i adăuga strălucire. Piaptănă părul în spate cu o perie lată și prinde-l cu un elastic. Pentru a nu lăsa elasticul la vedere, acoperă-l cu o șuviță de păr sau folosește un elastic mai lat, negru.

Bretonul este noul accesoriu al acestui sezon. Fie că este cu volum, structural, scurt, rotund sau pur și simplu dat în părți, bretonul îți accentuează trăsăturile feței și ochii. Ține cont însă, coafurile cu breton te avantajează dacă ai fruntea lată sau fața alungită. Nu-ți recomand bretonul dacă ai fața rotundă, întrucât va adăuga lățime fizionomiei.

Dacă îți dorești o schimbare radicală de look, optează pentru o tunsoare bob – foarte ușor de întreținut. Poți alege un bob asimetric, structural, rotund, scurt sau mediu – tăieturile și stilizarea pot fi nesfârșite. Cheia unui bob perfect este să identifici tipul de tunsoare care să-ți complementeze structura feței. Dacă ai o față rotundă, optează pentru un bob de o lungime medie. Dacă ai un gât lung și o bărbie pronunțată, un bob puțin mai lung în față și scurt în spate îți va evidenția ochii.

În această toamnă, cu cât coafura are mai mult volum, cu atât mai bine. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că trebuie să ai mereu la îndemână o spumă pentru volum și un pieptene pentru taparea părului. Inspirate din moda anilor ’60, coafurile bufante pot fi „decorate” cu bentițe, agrafe, eșarfe și orice alt accesoriu pe care îl consideri potrivit.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *