Astăzi 19 Septembrie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la ora 17:58
Abonamente

Tendințe 28 Octombrie 2012, ora 07:51    Din editia print

În sezonul rece, poartă tunsori cu efect

Marime Font

O vizită la coafor mă revigorează mereu, dar o vizită la coafor, la început de sezon, este scuza perfectă pentru a-mi schimba vechea și banala coafură cu una nouă, în tendințe.

Evident, nu am plecat fără să-mi fac temele pentru acasă...

În acest sezon, coada de cal - fie că e una joasă sau înaltă - trebuie să fie precisă și chic, să nu aducă deloc cu acele cozi purtate cu nonșalanță în sala de sport. În primul rând, pregătește-ți părul cu un ser ușor pentru a-i adăuga strălucire. Piaptănă părul în spate cu o perie lată și prinde-l cu un elastic. Pentru a nu lăsa elasticul la vedere, acoperă-l cu o șuviță de păr sau folosește un elastic mai lat, negru.Bretonul este noul accesoriu al acestui sezon. Fie că este cu volum, structural, scurt, rotund sau pur și simplu dat în părți, bretonul îți accentuează trăsăturile feței și ochii. Ține cont însă, coafurile cu breton te avantajează dacă ai fruntea lată sau fața alungită. Nu-ți recomand bretonul dacă ai fața rotundă, întrucât va adăuga lățime fizionomiei.

Dacă îți dorești o schimbare radicală de look, optează pentru o tunsoare bob - foarte ușor de întreținut. Poți alege un bob asimetric, structural, rotund, scurt sau mediu - tăieturile și stilizarea pot fi nesfârșite. Cheia unui bob perfect este să identifici tipul de tunsoare care să-ți complementeze structura feței. Dacă ai o față rotundă, optează pentru un bob de o lungime medie. Dacă ai un gât lung și o bărbie pronunțată, un bob puțin mai lung în față și scurt în spate îți va evidenția ochii.

În această toamnă, cu cât coafura are mai mult volum, cu atât mai bine. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că trebuie să ai mereu la îndemână o spumă pentru volum și un pieptene pentru taparea părului. Inspirate din moda anilor '60, coafurile bufante pot fi „decorate” cu bentițe, agrafe, eșarfe și orice alt accesoriu pe care îl consideri potrivit.

Un articol de: Silvia Ursu
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulOpinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md