Internațional

Inca o accidentare la Olimpiada din Vancouver

Schioarea Marion Rolland a suferit o ruptura a ligamentelor incrucisate la genunchiul stang, la cateva secunde dupa ce a pornit in cursa de coborare de la Jocurile Olimpice, au anuntat reprezentanti ai delegatiei franceze.

Rolland, 27 de ani, suferise o accidentare identica, la acelasi genunchi, in anul 2008. Ea nu va mai putea continua competitia, intreg sezonul fiind compromis pentru ea. Oficialii francezi au explicat ca Marion a comis inca din start o greseala care a provocat caderea si accidentarea.

"Paradoxal, proba de coborare a fost marcata de numeroase cazaturi fara consecinte grave, iar la Marion, unde nu parea nimic grav, s-a dovedit a fi cel mai nefericit caz", a spus directorul tehnic al delegatiei franceze de schi alpin, Yves Dimier.

Si suedeza Anja Parson a fost victima unei cazaturi in cursul probei de coborare de miercuri, devenind incerta pentru super-combinata de astazi, a anuntat delegatia scandinava. "Anja are contuzii la piciorul stang si la coapsa. Vom vedea cum se simte si vom lua o decizie joi. Sunt sanse 50-50 la suta sa poata concura", a declarat purtatoarea de cuvant Camilla Sandy, pentru AFP.

Anja a cazut la ultimul salt inaintea sosirii, in acelasi loc in care a cazut si elvetianca Dominique Gisin.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *