Politică

Încă un funcţionar de stat demisionează şi se alătură echipei lui Iurie Leancă

După 11 ani de activitate în calitate de funcţionar public, acesta şi-a dat demisia, mulţumind colegilor pentru anii petrecuţi împreună.

"Plec pentru a mă alătura echipei noului proiect politic a lui Iurie Leancă, o echipă formată din profesionişti şi tineri care vor schimba percepţia cetăţenilor despre clasa politică şi instituţiile statului", a scris Codreanu pe pagina sa de pe reţeaua de socializare.

Totodată, acesta a ţinut să mulţumească foştilor colegi, pentru anii petrecuţi împreună. "Astăzi, după 11 ani de activitate, se încheie cariera mea de funcţionar public. Au fost ani frumoşi datorită vouă, cei cu care am început ca specialist la Ministerul Economiei, colegilor din Cancelaria de Stat, dar şi tuturor din administraţia publică cu care am făcut lucruri bune. Vă mulţumesc pentru fiecare moment prin care am trecut împreună, dând dovadă de responsabilitate şi profesionalism", a mai scris Ruslan Codreanu în poastarea sa.

Mai mulţi funcţionari publici au demisionat din funcţii alăturându-se lui Iurie Leancă care intenţionează să lanseze un nou partid politic pe arena naţională. Printre aceştia, fostul vicepremier pentru Reintegrare, deputatul Eugen Carpov, fostul şef al Biroului Relaţii cu Diaspora Victor Lutenco, foştii viceminiştri ai Afacerilor Externe şi Integrării Europne Iulian Groza şi Valeriu Chiveri, fostul Secretar general al MAEIE Mihai Căpăţînă, dar şi analistul politic Oazu Nantoi.

Sursa: Realitatea.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *