Astăzi 21 Septembrie 2018, Vineri - Ultima actualizare la ora 08:47
Abonamente

Moldova 6 Octombrie 2011, ora 08:41

Încă un jucător moldovean a refuzat echipa națională

Marime Font

 
 
 

Mijlocașul moldovean, Alexandru Gațcan a refuzat convocarea la echipa națională pentru meciurile cu Olanda și San Marino.

,,Am vrut să-l chem și pe Gațcan la meciurile acestea două, însă el a preferat să nu mai vină. La noi, mai nou, trebuie să întrebi jucătorii în felul următor: Știi, te deranjează cumva dacă vrem să te chemăm la echipa națională, ca să știm dacă îți trimitem sau nu telegramă?”, a declarat selecționerul Moldovei, Gabi Balint.

Tehnicianul român a rămas dezămăgit și de atitudinea mai multor jucători ai ,,naționalei”: ,,Stăm în genunchi, mai avem puțin și stăm și altfel în fața anumitor jucători, care se cred jucători și care până la urmă n-au demonstrat mare lucru nici la echipa națională și nici la echipele la care joacă”, a mai adăugat Balint.

Gațcan a preferat să meargă cu echipa sa, FK Rostov la un turneu amical în Anglia. Mijlocașul moldovean a fost integralist în meciul cu FC Porsmouth pierdut de ruși cu 2-0.

Alexandru Gațcan, în vârstă de 27 de ani are 21 meciuri jucate pentru Moldova și a marcat un gol. Acesta și-a început cariera de fotbalist la Unisport-Auto Chișinău, după care s-a transferat în Rusia, la echipa moscovită Spartak. Gațcan a mai evoluat la Spartak Chelyabinsk, Rubin Kazan, iar din 2008 este legitimat la FK Rostov, locul 10 la zi în campionatul Rusiei.

Timpul.md (Radu Lisița)

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de aziEditorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul