Astăzi 20 Ianuarie 2020, Luni - Ultima actualizare la ora 10:59
Abonamente

CSI / Rusia 16 Aprilie 2014, ora 20:48

ÎNCEPUT DE RĂZBOI CIVIL ÎN UCRAINA? Ocupanții amenință că ocupă toată țara

Marime Font

Rada Supremă de la Kiev se întruneşte într-o şedinţă cu uşile închise ca să discute despre problema securităţii din ţară. Între timp, în estul Ucrainei continuă operaţiunea antitero. Sute de soldaţi au ajuns în regiune şi încearcă să preia controlul asupra drumurilor principale.

(20:22) Separatiștii au instalat un "bloc-post" în orașul Bryanka (7 km. de Stahanova). Martoriia firmă că activiștii sunt localnici.

(20:10) Video cum un Mig-29 survolează coloana de TAB-uri.
(19:52) Congresul partidului regiunilor a votat pentru organizarea unui referendum pe data de 25 mai. Ei speră să introducă în constituție limba rusă - limbă oficială dar și solicită descantralizarea puterii.

(19:40) Din pozele publicate de presa ucrainenă rezultă că persoanele înarmate din Kromotorsk nu fac parte din armata Federației Ruse (foto).

(19:00) Presa rusă scrie că Ianukovici ar urma să meargă în Donețk pe 20 aprilie.

(18:40) În localitate Enakievo separatiștii au blocat clădirea administrației locale.

(17:26) Compania de stat ucraineană Naftofaz a cumpărat ieri 3,9 milioane de metri cub de gaze în regim revers prin Polonia. Conform înțelegerii actuale, Ucraina ar putea cumpăra în acest fel în jur de 10 milioane de metri cubi de gaze. 


(17:22) Serviciul de securate al Ucrainei anunță că Ianukovici este controlat de către contra-spionajul militar rus.

Video din Kramotorsk, militarii trec de blocada separatistă doar după ce amenință cu detonarea uni grenade:

(17:10) Mai multe TAB-uri din Kramotorsk care erau blocate de către protestari separatiști au reușit să scape.(Primăria din Donețk este coupată de separatiști)


(FOTO via BBC)


(17:00) Mariupol: În jurul clădirii administrației locale ocupate de separatiști sunt văzuți "oameni verzi" cu măști și bâte.

(16:55) 50 de militari ucraineni sunt luați ostatici de către spetznazul rusesc în Kramotorsk.Teroriști în Slaviansk

(16:54) Militarii răpiții în Slaviansk sunt amenințați că în două luni vor ocupa toată Ucraina.

Reportaj BBC:

(16:52) Georg Streiter a declarat astăzi că Kiev nu se poate resemna cu ocuparea clădirilor de miliție sau de administrației de către persoane înarmate, anunță Reuters.(Forțele ucraineane se poziționează în regiunea de est)

(16.20) Separatiștii din estul Ucrainei au primit ordinul să ucidă 100-200 de oameni, astfel creând un motiv pentru introducerea trupelor rusești pe teritoriul Ucrainei, scrie unian.net. Informația ar face parte dintr-o convorbirile dintre separatiștii din estul Ucrainei și colaboratorii forțelor speciale din Rusia, care a fost interceptată de Serviciul de Securitate din Ucraina.(15.48) NATO întărește apărarea aliaților săi din est. 
"Astăzi am luat o decizie cu privire la pachetul de măsuri militare pentru a consolida apărarea noastră.Vom avea mai multe avioane in aer, mai multe nave pe apă și o disponibilitate mai mare la sol", a spus la Bruxelles, Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen.

(15:35) 23-25 de ofițeri ai GRU din Federația RUsă au fost reținuți astăzi de către serviciul de securitate. Conform declarațiilor oficiale, această rețea de agenți a fost creată în 2-3 ani.

(15.34) Consiliul municipal Donetsk și-a reluat activitatea, în ciuda faptului că este ocupat de separatiști. (UPDATE 14.18) Regiunea Doneţk este survolată de către un avion de vânătoare. Potrivit informaţiilor, acesta se "învârte" în jurul administraţiei din regiune, scrie unian.net.(UPDATE 14.17) Preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, a avut o convorbire telefonică cu secretarul general al ONU, Ban Ki Moon, pe marginea situaţiei din Ucraina. Putin i-a cerut secretarului ONU să se ia o poziţie clară în raport cu acţiunile anticonstituţionale făcute de guvernarea de la Kiev în sudul Ucrainei.


(UPDATE 14.08) Președintele APCE, An Braser, susține că este speriată de ceea ce se întâmplă în Ucraina și consideră că Rusia dorește să destabilizeze întreaga regiune, titrează dw.de.(UPDATE 14.05) Ministrul Apărării a mers la Kramatorsk, însă a negat că ar fi vorba despre o stare de urgență. "Autoritățile nu intenționează să introducă o stare de urgență din cauza evenimentelor din estul Ucrainei", a declarat prim-viceprim-ministrul Vitali Iarema.

(UPDATE 13.57) Ucrainenii au adunat pentru armată mai mult de 100 de milioane de grivne. În data de 15 aprilie, în cadrul campaniei "Susține armata Ucrainei", în contul ministerului Apărării au fost transferați peste 100 de milioane de grivne. 


(UPDATE 13.54) Primăria din Donețk a fost ocupată de separatiști. Potrivit unei postări pe Twitter, instituția funcționează dar că este păzită. 

(UPDATE 13.26) Grupările armate proruse din estul Ucrainei au ordin 'să tragă pentru a ucide' asupra militarilor ucraineni, au anunțat miercuri Serviciile speciale ucrainene /SBU/, relatează AFP. 


'Convorbirile interceptate între sabotorii ruși dovedesc faptul că acțiunile de sabotare din estul Ucrainei sunt dirijate de ofițeri ai serviciilor de informații militare ruse care dau ordine cinice de 'a trage pentru a ucide' în direcția militarilor ucraineni', se arată într-un comunicat al SBU.

(UPDATE 13.04)  Comisarul european pentru Extindere, Stefan Fule, consideră că în estul Ucrainei acţionează grupuri înarmate, care au venit în ţară din străinătate, scrie unian.net. "Grupurile se coordonează între ele la un nivel profesionist şi se repetă scenariul Crimeii", a spus oficialul.

(UPDATE 12.57) Persoane necunoscute au blocat calea ferată din Kramatorsk

(UPDATE 12.37) Ministerul Apararii de la Kiev a infirmat informaţia despre capturarea blindatelor de către separatişti. Oficialii ucraineni mai spun că în oraşul Kramatorsk nu au intrat vehicule militare ale Federaţiei Ruse.

(UPDATE 12.36) Slaveansk 

(UPDATE 12.30) Kramatorsk

(UPDATE 12.15) Slaveansk (UPDATE 12.19) Rusia se ocupă cu exportul de teroriști în Ucraina li susține înarmarea luptătorilor în estul țării. Declarația a fost făcută de către premierul Ucrainei, Arsenii Iațeniuk, la ședința de astăzi a Guvernului. 

(UPDATE 12.13) Banca Mondială va majora prima tranşă de ajutor pentru Ucraina până la 750 de milioane de dolari. Prima sumă de bani ar putea fi disponibilă în luna mai, scrie unian.net.


(UPDATE 12.04) Pe cer zboară avioane de luptă, se anunță într-o postare pe Twitter


(UPDATE 12.00) Presiunile Occidentului asupra Rusiei par să se înteţească. Consiliul NATO se va reuni astăzi pentru a discuta despre posibile măsuri de susţinere a Ucrainei, inclusiv militare. Liderul Partidului Liberal Democrat din Rusia, Vladimir Jirinovski, l-a ameninţat la telefon pe Secretarul Consiliului Naţional pentru Securitate şi Apărare al Ucrainei, Andrei Parubii.

(UPDATE 11.58) Ministerul Apărării de la Kiev a confirmat faptul că doi militari ucraineni au fost luaţi ostatici. În acest moment autorităţile iau măsurile necesare pentru ca aceştia să fie eliberaţi, scrie unian.net.

(UPDATE 11.51) Vehicule blindate rusești în Kramatorsk nu sunt. Este vorba despre o dezinformare din partea FSB, care atâță separatiștii, se menționează într-un anunț pe Facebook. Forțele speciale ruse în grupuri mici încearcă să treacă frontiera ruso-ucraineană. Probabilitatea de invazie a celui de-al Doilea corp de ocupație rusă este foarte mic, dar nu zero, se menționează în postarea de pe site-ul de socializare.


(UPDATE 11.48) Mișcarea Antimaidan din Odesa anunță desprea crearea republicii Odesa, scrie russian.rt.com.

(UPDATE 11.44) Între separatiști și militari s-a iscat un conflict la Kramatorsk

(UPDATE 11.39) Separatiștii pro-ruși profită de vehicule blindate din Ucraina, titrează The Guardian


(UPDATE 11.34) În Donețk și regiunile Lugansk, au fost incluse în grila de programe canale rusești, asta în ciuda faptului că anterior acest lucru a fost interzis. Prin urmare, la Lugansk 40 din cei 57 de operatori, în ciuda hotărârei judecătorești de a interzice difuzarea canalelor rusești, au dat starul difuzării acestor canale. La Donețk 12 din 118 operatori de cablu difuzează canalele rusești.

(UPDATE 11.19) Persoane necunoscute au luat șase TAB-uri în Kramatorsk și Slaveansk și au arborat pe acestea steagul Rusiei.
 


(UPDATE 11.13) Un protestatar a fost aruncat de la etajul doi al unei clădiri de către șeful miliției din Gorlovki. 

(UPDATE 11.05) "Oamenii verzi" gonesc reporterii


(UPDATE 11.02) Localnicii din Kramatorsk au încercat să blocheze coloana militară. Soldații au tras în aer câteva focuri de armă.(UPDATE 10.58) Mai mulți separatiști au fost capturați în apropiere de Kramatorsk, ca urmare a startului dat al operațiunii anti-teroare

(UPDATE 10.54) În încercarea de a transfera tehnica militară, soldații ucraineni s-au ciocnit de localnici.


(UPDATE 10.47) Activistul din Sumy, redactorul unui ziar, Eugen Polojia a fost grav bătut în propriul garaj. Informația a fost plasată pe Facebook. Jurnalistul s-a ales cu mai multe răni, iar mâna strângă i-a fost ruptă.

(UPDATE 10.38) La intrarea în Sumy sunt instalate puncte de obstacole pentru a bloca intrarea separatiștilor. 
 

(UPDATE 10.35) Serviciul de securitate din Ucraina a reținut unul din organizatorii revoltelor din Lugansk. Este vorba despre un cetățean ucrainean care a organizat revolte în Lugansk 06-10 aprilie.


(UPDATE 09.58) Mai mulți jurnaliști au scris pe Twitter, că în Kramatorsk a fost adusă tehnica militară. Potrivit acestora pe strada Ostrovski staționează șase mașini militare.

(UPDATE 09.56) Observatorii militari OSCE au sosit în regiunea Sumy

(UPDATE 08.43) O hartă a punctelor fierbinţi din regiunea Doneţk a fost publicată pe internet. Potrivit acesteia, separatiştii şi diversanţii ruşi îşi menţin poziţiile în câteva oraşe din Doneţk, în clădirea secţiei de miliţie din Gorlovka, iar pe sediul consiliului orăşenesc din Jdanovka încă mai flutură drapelul aşa-numitei "republicii Doneţk". 

Totodată, presa din Ucraina anunţă că sub controlul invadatorilor se află consiliul orăşenesc din Makeevka, primăria din Mariupol, consilul orăşenesc din Kramatorsk, comitetul executiv din Harţîzsk.

În localitatea Enakievo, teroriştii au ocupat consiliul orăşenesc şi sediul miliţiei. În Slaveansk, în afară de sediile miliţiei şi Serviciului de Securitate, activiştii proruşi au instalat şapte puncte de control.

(Știre inițială) Armata a preluat aerodromul militar din apropierea oraşului Kramatorsk, din regiunea Doneţk, ocupat anterior de separatişti.

Între patru şi 11 morţi au fost înregistraţi în urma asaltului trupelor ucrainene a aeroportului de lângă Kramatorsk, unde soldaţii ucraineni au venit cu blindate. Totuşi, aceste informaţii nu au fost confirmare de Kiev. Trupe ucrainene au fost desantate din două elicoptere chiar în oraş, dar s-au retras după o primire ostilă a localnicilor.

sursa: publika.md/censor/timpul

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 10:46

Laura Urschi: Cum e să fii incurabil-bolnav în Moldova?

Laura Urschi: Cum e să fii incurabil-bolnav în Moldova?

 Boala nu alege. Ea vine pur și simplu. Nechemată. Neașteptată. Nemiloasă. Ea vine și încearcă a-ți lua totul: profesie, prieteni, familie, casă, viață. Tu ai de ales: lupți sau nu. Simplu, da? Iar acum fără fabule abstracte și metafore.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 10:35

ULTIMA ORĂ /// Un membru al organizației teroriste ISIS a fost REȚINUT pe Aeroportul Chișinău (FOTO)

ULTIMA ORĂ /// Un membru al organizației teroriste ISIS a fost REȚINUT pe Aeroportul Chișinău (FOTO)

Polițiștii de frontieră în cooperare cu ofițerii Centrului Antiterorist al Serviciului de Informații și Securitate, au reținut un cetățean al Tadjikistanului, aflat în căutare ca fiind membru al organizației extremist-teroriste internaționale "DAESH", în...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 20 Ianuarie 2020, ora: 09:40 de Silviu Tănase

Maia Sandu riscă să repete „performanța” lui Andrei Năstase de la alegerile locale, dacă îi va trata cu dispreț pe unioniști

Maia Sandu riscă să repete „performanța” lui Andrei Năstase de la alegerile locale, dacă îi va trata cu dispreț pe unioniști Din editia print

Zilele trecute lidera PAS Maia Sandu a oferit un interviu pentru TVR Moldova unde a conturat primele teze referitoare la viitoarea campanie prezidențială. Deși a ezitat să-și anunțe participarea în viitoarea campanie prezidențială, declarând că „PAS va susține un...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 09:31

Iurie Reniță: Majoritatea absolută a factorilor politici decizionali de la Chișinău manifestă o atitudine exclusiv conjuncturală și ipocrită față de România

Iurie Reniță: Majoritatea absolută a factorilor politici decizionali de la Chișinău manifestă o atitudine exclusiv conjuncturală și ipocrită față de România

Recentele declarații ale Președintelui K. Iohannis, Premierului L. Orban și ale Ambasadorului D. Ioniță vis-à-vis de realitățile politice din Republica Moldova au fost mai mult decât necesare, ele fiind așteptate de mult timp mai ales de către cei care simt, gândesc...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 09:13

Un nou proprietar, în locul lui Oleg Cristal, la televiziuni din holdingul lui Plahotniuc (Mold-street)

Un nou proprietar, în locul lui Oleg Cristal, la televiziuni din holdingul lui Plahotniuc (Mold-street)

Firma Telestar Media SRL ce deține drepturile de emisie a posturilor de televiziune Canal 2 și Canal 3, ce fac parte din holdingul media al oligarhului Vladimir Plahotniuc are un nou proprietar.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 09:04

DOCUMENTE BOMBĂ /// Viorel Morari ar fi pornit URMĂRIREA PENALĂ împotriva „Exclusiv Media” fondată de Furculiță, un apropiat de-a lui Igor Dodon (ZDG.MD)

DOCUMENTE BOMBĂ /// Viorel Morari ar fi pornit URMĂRIREA PENALĂ împotriva „Exclusiv Media” fondată de Furculiță, un apropiat de-a lui Igor Dodon (ZDG.MD)

Procesul penal pe faptul unei eventuale finanțări din exterior a PSRM a fost conexat la cauza penală pe faptul spălării banilor în proporții deosebit de mari cu implicarea „Exclusiv Media”, al cărei fondator este deputatul socialist Corneliu Furculiță. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 08:43

EVENIMENT /// Moldovan Design Week

EVENIMENT /// Moldovan Design Week

Rezervă-ți un loc la MDW 2020.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 08:35

Carnea printată 3D pe care nu o deosebești de cea reală

Carnea printată 3D pe care nu o deosebești de cea reală

Într-un context tot mai schimbător din punct de vedere climatic, industria alimentară caută soluții. Carnea printată 3D ar putea fi una dintre ele. Îți spuneam, recent, de carnea artificială, creată în laborator, cea care începe să câștige teren și care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 08:27

Cine ești când bei și cum ți se schimbă personalitatea

Cine ești când bei și cum ți se schimbă personalitatea

Oamenii de știință sunt fascinați de mult timp de efectul băuturilor alcoolice asupra organismului uman și, mai ales, asupra personalității. Cât de mult te schimbădouă pahare de vin sau trei pahare de whiskey. Mulți oameni beau un pahar ca să prindă curaj, înainte...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 08:20

Cum va fi vremea în 7 ZILE. Prognoza meteo - FOTO

Cum va fi vremea în 7 ZILE. Prognoza meteo - FOTO

Potrivit meteorologilor se prevede cer variabil, fara precipitatii. Presiunea atmosferica va fi inalta. In cursul noptii, in nord se asteapta -6 grade, ziua termometrele vor indica 3 grade.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 08:10

FOTO/ Cei 11 cetățeni ucraineni, decedați în urma prăbușirii avionului lângă Teheran, au fost repatriați în Ucraina

FOTO/ Cei 11 cetățeni ucraineni, decedați în urma prăbușirii avionului lângă Teheran, au fost repatriați în Ucraina

Corpurile celor 11 cetățeni ucraineni, 9 membri ai echipajului și 2 pasageri, care au murit în momentul în care un avion de pasageri a fost doborât de două rachete în Iran, ,,s-au întors acasă”. Sute de oameni, inclusiv angajați ai aeroportului din Kiev,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 07:55

NOI REGULI la înscrierea pentru proba practică la examenul auto - FOTO

NOI REGULI la înscrierea pentru proba practică la examenul auto - FOTO

Candidații pentru a primi permisul de conducere semnalează noi probleme la programarea online pentru examenul practic la șoferie. Chiar și la programarea urgentă, costul căreia este, potrivit site-ului ASP, 300 de lei, candidații întâlnesc probleme, unii primesc eroare atunci...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 07:43

CUTREMUR VIOLENT: 6,2 grade pe scara Richter

CUTREMUR VIOLENT: 6,2 grade pe scara Richter

Un cutremur cu magnitudinea 6,2 grade pe scara Richter s-a produs, duminică, în Indonezia.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 20 Ianuarie 2020, ora: 07:39

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 20 IANUARIE 2020. SĂGETĂTORII SE MOBILIZEAZĂ EXCEPȚIONAL

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 20 IANUARIE 2020. SĂGETĂTORII SE MOBILIZEAZĂ EXCEPȚIONAL

Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 07:38

Detalii tulburătoare în cazul crimei din ORHEI. Copilul de 12 ani a fost ucis pentru o platformă XBOX

Detalii tulburătoare în cazul crimei din ORHEI. Copilul de 12 ani a fost ucis pentru o platformă XBOX

Au apărut noi detalii despre odioasa crimă care a avut loc ieri, 18 ianuarie, la Orhei, unde un minor l-a asasinat pe altul. Oamenii legii au stabilit identitatea victimei. Acesta s-a dovedit un copil în vârstă de 12 ani. Suspectul, un alt copil de 14 ani, inițial le-a spus...

( ) Citeşte tot articolul

Sport 20 Ianuarie 2020, ora: 05:53

Simona Halep a revenit pe locul 3 WTA, luni, în chiar prima zi a turneului de Mare Şlem din Australia. Constănţeanca a făcut din nou rocadă cu Naomi Osaka, japoneza coborând pe poziţia a patra.

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 20 Ianuarie 2020, ora: 01:52

Scriem și vorbim corect românește!

Scriem și vorbim corect românește!

Dicționar al greșelilor de limbă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Ianuarie 2020, ora: 20:59

SpaceX a simulat cu succes revenirea de urgenţă pe Pământ a unei capsule pentru astronauţi

SpaceX a simulat cu succes revenirea de urgenţă pe Pământ a unei capsule pentru astronauţi

 SpaceX, compania miliardarului Elon Musk, a simulat cu succes o aterizare de urgenţă, într-un test dramatic al sistemului de anulare a misiunii unei capsule pentru astronauţi, realizat fără echipaj. Succesul testului pune bazele misiunii SpaceX de a transporta pentru prima oară...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Ianuarie 2020, ora: 20:54

Administraţia Trump propune relaxarea standardelor nutriţionale din şcoli, introduse la iniţiativa lui Michelle Obama

Administraţia Trump propune relaxarea standardelor nutriţionale din şcoli, introduse la iniţiativa lui Michelle Obama

 Administraţia Trump a propus, zilele trecute, relaxarea standardelor nutriţionale din şcoli, introduse de fosta primă doamnă Michelle Obama, astfel încât elevii să fie mai dornici să mănânce produsele care li se oferă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Ianuarie 2020, ora: 20:37

Radu Muntean a regizat un film documentar despre Simona Halep. Vedeți primele imagini / VIDEO

Radu Muntean a regizat un film documentar despre Simona Halep. Vedeți primele imagini / VIDEO

Primul extras din film a fost făcut public azi de Simona Halep și arată câteva secvențe din antrenamentele sale pentru primul grand slam al anului – Australian Open, alături de antrenorul său, australianul Darren Cahill.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Ianuarie 2020, ora: 19:28

Harry și Meghan vor pierde titlurile regale și nu vor primi bani publici. Ce spune regina Elisabeta a II-a

Harry și Meghan vor pierde titlurile regale și nu vor primi bani publici. Ce spune regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta, reacție după acord: Sunt în mod special mândră de Meghan Ducii de Sussex, prințul Harry și Meghan Markle, își vor pierde titlurile regale și nu vor primi fonduri publice pentru îndatoririle regale, relatează BBC. De asemenea, potrivit unui...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Ianuarie 2020, ora: 19:21

„BLUE MONDAY” - 20 ianuarie este cea mai deprimantă zi a anului 2020

„BLUE MONDAY”  - 20 ianuarie este cea mai deprimantă zi a anului 2020

Cea de-a treia zi de luni a anului, care în 2020, corespunde datei de 20 ianuarie, este considerată a fi cea mai deprimantă, la această concluzie ajungând un psiholog britanic care a creat o formulă matematică pentru a identifica cele mai dificile momente dintr-un an. Pentru a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Ianuarie 2020, ora: 19:11

Caz șocant, la Orhei! Un minor de 14 ani și-a ucis prietenul

Caz șocant, la Orhei! Un minor de 14 ani și-a ucis prietenul

Trupul neînsuflețit al unui copil a fost descoperit în această dimineață, în jurul orei 09:00, într-o construcție nefinisată din municipiul Orhei. Polițiștii din Orhei îl suspectează de crimă pe un alt copil în vârstă de 14 ani.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Ianuarie 2020, ora: 19:06

Bărbat MORT, într-un accident rutier, la Glodeni

Bărbat MORT, într-un accident rutier, la Glodeni

Un bărbat a murit, după ce a fost lovit de un automobil. Tragedia a avut loc ieri-seara, în jurul orei 17:56, în localitatea Tomeștii Noi, din raionul Glodeni.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Ianuarie 2020, ora: 18:11

Orașul din România aflat în topul celor mai bune destinații turistice din Europa! Despre ce zonă este vorba

Orașul din România aflat în topul celor mai bune destinații turistice din Europa! Despre ce zonă este vorba

Surpriză mare pentru România. Unul dintre cele mai frumoase orașe ale țării a fost ales recent în topul celor mai bune destinații turistice din Europa. Incredibil despre ce localitate este vorba. Toți românii o apreciază. Turiștii care vin aici sunt extrem de încântați.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)