Femeia

India fiecăruia

Sexul nu este doar important într-o relaţie – el este extrem de important şi se află la cârma fiecăruia dintre noi, atunci când lansăm o simplă invitaţie la teatru, ca să nu mai spun de dans, film sau o cină romantică. Dacă femeia acceptă, este clar că intră în joc şi, astfel, bărbatul se pregăteşte cu toate detaliile aferente, dacă doreşte să facă o figură bună. Din păcate, însă, există femei confuze şi, tot din păcate, acestea sunt numeroase. Fiecare-şi poartă în spate bagajul emoţional şi experienţa de viaţă acumulată, iar frustrările sunt, deseori, la un pas distanţă de dormitorul tău. Ea doreşte ciocolată, dar tu nu te dezlipeşti de iaurt, ea vrea cătuşele, dar tu biciul şi aşa mai departe.

O achiziţie bună la casa omului poartă titulatura de prieten de pat sau, în termenii tineretului de azi, „fuck buddy” – vă rog să-mi scuzaţi limbajul. Doamnele nu ar trebui să se simtă ofensate de prezenţa unei asemenea făpturi, perfecte în ochii domnilor, ci ar trebui să le activeze câteva beculeţe revelatoare: de ce este nevoit să apeleze la un astfel de „prieten”, ce îi oferă el şi eu – nu, ce aş putea face ca el să nu mai aibă nevoie de aşa ceva? Bărbatul e o creatură extrem de simplă: gândeşte puţin, poate face un singur lucru deodată, găseşte soluţii şi îşi doreşte trei femei într-una singură: gospodină în bucătărie, doamnă în societate şi o uşuratică în dormitor.

Columb a ratat India, a ajuns în America şi s-a mulţumit cu aceasta. Nu te mulţumi cu ce primeşti, ci cu ceea ce îţi doreşti să găseşti. Nu-ţi fie teamă să părăseşti America pentru a-ţi căuta adevărata Indie. Drumul sinuos e cel care te ajută să descoperi adevărate oaze de fericire până când va fi să acostezi în portul indian pe care l-ai visat. Îmi cer scuze doamnelor pentru paranteză.

www.umbluliber.com

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *