Inovațiile „Avia Invest” la Aeroportul Chișinău au fost răsplătite cu un prestigios premiu internațional

publicat în Actualitate pe 22 Octombrie 2019, 11:49

Aeroportul Chișinău, gestionat de compania „Avia Invest”, a obținut Premiul Mare „Big See Tourism Award” la prestigiosul festival „Creative Tourism” din Slovenia. Premiul i-a fost oferit Aeroportului pentru designul conceput de compania „ARCHFORM” la crearea Business Lounge-ul. 

Festivalul din Slovenia este dedicat creativității și design-ului și reprezintă o platformă originală pentru evaluarea, promovarea și identificarea celor mai reușire proiecte din Sud-Estul Europei. În acest an, la „Creative Tourism” au participat 18 țări, printre care Italia, Grecia, România și Austria.

Juriul concursului a apreciat inovația, inteligența designului, dar și originalitatea zonei de business lounge din Aeroportul Chișinău.

Business Lounge-ul KIV este prevăzut pentru 22 de persoane. Acestea pot beneficia de un bufet, baie, fotolii moi și confortabile, cu mese de cafea, prize și porturi USB. Datorită spațiului plin de aer, gama de culori caldă și lumină, această zona a aeroportului oferă vizitatorilor un confort personal maxim.

Cu acest proiect, designerii „Archform” au reușit să completeze stilul distins și autentic al Aeroportul Internațional Chișinău. Unicitatea și confortul personal maxim oferit pasagerilor, care călătoresc prin Aeroportul Chișinău, asigură o experiență frumoasă de călătorie.

Ceremonia de premiere la „Creative Tourism” s-a desfășurat pe 17 octombrie la Ljubljana.

Aeroportul Internațional Chișinău este cartea de vizită a țării și un promotor activ al Republicii Moldova ca destinație turistică pe plan internațional. „Avia Invest”, care gestionează Aeroportul Chișinău, continuă dezvoltarea infrastructurii aeroportuare după cele mai înalte standarde de confort și siguranță. Aceste eforturi au fost răsplătite, în ultimii ani, cu mai multe premii și mențiuni câștigate la cele mai prestigioase concursuri din domeniul aviației mondiale și turismului. Iar acest fapt plasează Aeroportul Chișinău în topul celor mai competitive din regiune.