„Întâlnirile TVR MOLDOVA” cu Nicu Alifantis

publicat în Eveniment pe 15 Mai 2017, 13:28

Luni, 22 mai 2017, va avea loc a patra ediţie a proiectului „ÎntâlnirileTVR MOLDOVA”, eveniment menit să realizeze un pas pe drumul cunoașterii reciproce prin artă, al regăsirii și împărtășirii valorilor și viziunilor culturale. Invitat special - Nicu Alifantis, muzician, cântăreț, compozitor de muzică folk, actor și poet.

Este unul dintre cei mai prolifici compozitori de muzică de teatru din lume, a compus coloana sonoră pentru peste 100 de piese și a lucrat cu unii dintre cei mai mari regizori români: Alexandru Tocilescu, Sanda Manu, Silviu Purcarete, Cristian Hadji Culea, Gelu Colceag, Cătălina Buzoianu și mulți alții. Spectacolul va fi moderat de regizorul, actorul şi scenaristul Alexandru Grecu. Evenimentul se va desfăşura în forma unui interviu – serată de creaţie, iar spectatorii vor fi încurajaţi să adreseze întrebări.

Evenimentul se va desfășura în data de 22 mai, ora 18:30, la Teatrul “Satiricus I.L. Caragiale”. În program:
- Recital Nicu Alifantis
- Interviu realizat de Alexandru Grecu cu Nicu Alifantis
- Întțlnirea cu admiratorii, ședința foto

Proiectul „Întâlnirile TVR MOLDOVA” presupune o serie de evenimente culturale, în cadrul cărora personalitățile de referință ale culturii spațiului românesc vor veni în fața publicului de la Chișinău pentru a purta discuţii de suflet.

Accesul la eveniment este gratuit, iar intrarea este posibilă în baza unei programări prealabile la numerele de telefon (022) 20 28 90 sau (+373) 69368274.

Timpul.md