Actualitate

Intră în joc, prinde cadourile de la StarNet!

În perioada 3 august – 14 august, StarNet te invită să intri-n jocul premiilor și să participi la tombola dedicată aniversării.

• Dacă ești client StarNet, ai toate șansele să câștigi unul dintre premiile: Televizor 32”, Televizor 40”, 1 lună de abonament gratuit sau chiar 14 luni de abonament gratuit. Pentru aceasta, accesează link-ul, lasă datele tale de contact, iar pe 14 august echipa StarNet va face extragerea și îți va oferi detalii despre premiul obținut.

• Iar dacă te conectezi în perioada 3 august – 14 august la StarNet, automat poți obține până la 5 luni de abonament gratuit, 4000 de stele de fidelitate, un echipament TV cadou sau Grila Premium TV gratuit. Pentru aceasta, accesează link-ul, lasă informația necesară și automat devii deținătorul unui premiu. După care, în cel mai scurt timp, echipa StarNet te va contacta pentru a-ți oferi toate detaliile cu privire la conectare și obținerea cadoului.

În 14 ani, împreună cu tine StarNet a reușit să creeze o familie mare pe întreg teritoriul Republicii Moldova, formată din 110 000 clienți și 550 de angajați. Împreună cu tine StarNet a revoluționat noțiunea de tehnologie, fiind mereu într-un pas cu inovația și conformându-se la nevoile tale de comunicare. Tot alături de tine, echipa StarNet a trăit și a salvat cele mai sincere și frumoase momente, implicându-se în cercetările de profil, oferind granturi și donații, susținând proiecte antreprenoriale în domeniul IT și delectându-se la festivaluri şi evenimente culturale.

Rămâi conectat la inovație, StarNet va continua să te surprindă cu servicii de calitate și să-ți aducă aproape experiențe speciale.

Timpul.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *