Ion Leașcenco: „Andrei Năstase de la platforma DA și socialistul Vlad Bătrîncea, doi românofobi”

publicat în Actualitate pe 25 Iunie 2019, 16:22

Unionistul Ion Leașcenco a comentat votul de astăzi al liderului PPDA Andrei Nastase pentru revenirea delegației Federației Ruse in cadrul APCE.

„Consiliul Europei i-a restabilit dreptul de vot Federației Ruse la Adunarea Parlamentară (APCE), după ce Moscova nu a mai putut vota în această structură din 2014, după ocuparea Crimeei.

Rusia a fost “reabilitată” de APCE în noaptea de luni cu aportul inclusiv a doi deputați moldoveni: Andrei Năstase de la platforma DA și socialistul Vlad Bătrâncea, doi românofobi. Rusia a fost repusă în drepturi cu 118 voturi pentru, 62 împotrivă și 10 abțineri. Deputații din Ucraina, Georgia, Poloniei sau statele baltice au votat împotriva acestui lucru.” „Repet, guvernarea este una legitimă. A fost voință politică să fie creată această majoritate, dar “țara” trebuie să își cunoască “eroii”.
Ceea ce era evident pentru mine și mulți alții se confirmă în ultimele zile.

Scoateți ochelarii roz și ieșiți din această stare de euforie, fraților. Am îmbrăcat cămașă libertății și schimbării, dar peste ea am pus geaca minciunii, manipulării și a trădării.” - a concluzionat Ion Leașcenco