Astăzi 20 Septembrie 2018, Joi - Ultima actualizare la ora 17:26
Abonamente
 
 
 

Media 21 Februarie 2014, ora 18:11

Iosif Kobzon cere arestarea opoziției ucrainene

Marime Font

Oamenii de cultură ruși și militari originari din Ucraina cer arestarea liderilor opoziției ucrainene într-o scrisoare adresată lui Victor Ianukovici. Textul scrisorii denotă cum văd rușii de la Moscova evenimentele din Ucraina. 

„Patria noastră, Ucraina, este în pericol. În rezultatul acțiunilor provocatoare ale participanților la EuroMaidan în frunte lui Iațeniuk, Kliciko, Tiagnibok și altor forțe radicale, mor oameni, ard clădiri, sunt acaparate instituții de stat, unități militare, se închid școli. Începe războiul civil. Din păcate, apelul d-voastră de a începe negocierile pașnice a fost ignorat de cei care au luat armele în mână, cocktailuri Molotov ca să acapareze puterea. Ei nu se mai gândesc la eurointegrare, bunăstarea poporului lor, dezvoltarea țării și moștenirea Rusiei străvechi. Noi auzim slogane anti-rusești și vedem svastica fascistă. Noi vă rugăm, Victor Fiodorovici, să faceți ordine în țară, ca să salvați viața a milioane de oameni. Autorii acestor evenimente trebuie arestați și condamnați. Noi credem că veți avea destulă inteligență politică ca să asigurați independența Ucrainei, care va dezvolta și consolida prietenia cu Rusia. Vă urăm victorie!”.

Printre cei peste 20 de semnatari ai scrisorii se numără interpretul și deputatul rus Iosiv Kobzon, cel care a cântat pe 9 mai în PMAN, actorul celebru în Rusia Vasilii Lonovoi și actrița Elina Bîstrițkaia.Timpul.md

 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md