Astăzi 19 Septembrie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la ora 16:04
Abonamente

IT&C 15 August 2017, ora 20:17

iPhone 8, filmat în secret pe linia de producție / VIDEO

Marime Font

iPhone 8 se apropie de data de lansare, iar acum avem ocazia să vedem noi informații despre viitorul flagship Apple.

Avem deja o mulțime de informații cu privire la viitorul iPhone 8 și știm deja cam cum se va contura noul telefon. Mai sunt încă anumite detalii de pus la punct, însă lucrurile par să fi intrat în linie dreaptă, atât pe linia de producție, cât și în privința zvonurilor de care avem parte.

Cele mai noi adiții legate de toate informațiile pe care le avem cu privire la iPhone 8 sunt două videoclipuri, care par a fi filmate într-o fabrică unde se produc astfel de dispozitive. Clipurile au fost postate recent pe internet și este destul de curios modul în care acestea au fost filmate. Pe de-o parte, ne putem imagina că Apple are probleme în a ține secrete informațiile despre smartphone, iar pe de altă parte putem crede că astfel de apariții sunt planificate, într-o oarecare măsură, chiar de către companie.Niciunul dintre videoclipuri nu are mai mult de 10 secunde și, la prima vedere, e greu să-ți dai seama de anumite detalii de pe linia de asamblare. Filmul de 10 secunde arată muncitori care lustruiesc panoul de pe spate al unui telefon. Dacă privim mai atent, observăm că smartphone-urile au un sistem de camere duale amplasate vertical, diferit față de iPhone 7S și 7S Plus.

 


Al doilea videoclip ne oferă și mai puține detalii, dar putem observa din nou aranjamentul vertical al camerelor. Alte elemente definitorii din videoclipuri o reprezintă lipsa unui logo Apple pe spatele telefonului, dar și lipsa unui senzor de amprentă pe partea din spate.

În cazul primei părți, putem să credem că nu e vorba de iPhone-uri, în timp ce al doilea element ne duce cu gândul la integrarea unui senzor de amprentă în ecran sau la renunțarea la acesta.

 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulOpinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md