Muzică

Irina Bivol: „Cele mai importante virtuţi sunt modestia şi simplitatea”

Pe Irina Bivol faima şi gloria nu au schimbat-o deloc. Se arată mulţumită de acest lucru şi crede că asta ar trebui să-l definească, în final, pe orice om… cu verticalitate. „Eu cred că depinde şi de persoană. Pe mine celebritatea chiar nu m-a schimbat şi îmi face plăcere să aud de la prieteni şi colegi că am rămas aceeaşi. La rândul meu, admir omul care rămâne modest şi cu picioarele pe pământ. La interpreţi apreciez sinceritatea şi omenia, pentru că asta foarte mult contează în raportul cu cei din jur şi cu publicul în special”, ne spune interpreta. Totodată, ea recunoaşte că sunt situaţii în care trebuie să ştii a spune „Nu”, însă nu-i înţelege pe cei care „se dau mari” şi nu concep să stea de vorbă cu oameni pe care îi consideră inferiori lor. Ea crede că cele mai importante virtuţi omeneşti sunt modestia şi simplitatea.

Printre pasiunile sale artistice se numără şi pictura, artă pe care a studiat-o la Liceul Republican de Arte Plastice „Igor Vieru”. Deşi nu mai pictează de mult, Irina ne spune că şi-a îndreptat atenţia spre un domeniu asemănător – designul vestimentar. „Din păcate, nu mai pictez, excepţie făcând perioada în care îmi ajutam fetiţa la orele de desen de la şcoală. Dar îmi realizez acest vis în alt mod. Şi anume, în ceea ce ţine de vestimentaţia noastră de scenă, a mea în special – toate ideile legate de costumele de scenă îmi aparţin. Şi îmi face plăcere că şi Anatol le lasă cu încredere pe seama mea. Aici îmi dau frâu liber imaginaţiei”, povesteşte artista..

Cântăreaţa mai spune că, deşi fiica i-a moştenit talentul, aceasta nu va merge pe urmele sale. „Fiicei mele îi place tot ceea ce ţine de artă, de frumos. Are aptitudini necesare pentru a deveni artistă, a făcut şi dans, dar nu va face carieră în acest domeniu. Poate se va face creatoare de modă, dacă va dori, fiindcă eu nu-i impun ce să aleagă”. Ca mamă, Irina Bivol le recomandă părinţilor să se implice că măsură în viaţa copiilor lor, pentru că, zice ea, „le pot ştirbi personalitatea”…

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *