Actualitate

„Istoria Basarabiei”, volumul II de Alexandru Boldur poate fi comandat ONLINE

Provocările ce stau în fața societății dovedesc că editarea ei este extrem de necesară, atât pentru cei pasionați de istorie, dar și pentru elevi, studenți, jurnaliști, politicieni sau diplomați. Fără recuperarea memoriei istorice, cu greu se poate înțelege contextul actual din fosta provincie țaristă sau sovietică.

Volumul II „Istoria Basarabiei” de Alexandru Boldur a fost gândită ca o contribuție la studiul Istoriei Românilor și se focusează pe evenimentele ce au vizat, în primul rând, teritoriul basarabean și cuprinde: „Basarabia sub dominația rusă (1812-1918)”, „Basarabia Românească” și pentru prima dată după 1928, lucrarea „Unirea – analiza psihologică a evenimentelor”.

„Istoria Basarabiei” de A. Boldur este o operă fundamentală a istoriografiei române și a fost inclusă de Biblioteca Națională a R. Moldova în top cele mai bune 10 lucrări ale secolului XX. Aceste volume nu trebuie să lipsească din casa niciunui român.

Volumul II dar ș celelalte opere de Alexandru Boldur pot fi comandate oriunde în lume  pe site-ul nostru www.magazin.timpul.md. Doritorii pot achiziționa volumele Editurii TIMPUL și în varianta electronică (PDF).

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *