Sport

Italia, în finală la EURO 2020 – După ce a învins Spania, scor 4-2

Meci de mare intensitate încă din debut, italienii făcând un presing în adâncime din primele minute, spaniolii dând senzația că au probleme în a ieși din propria jumătate. În scurt timp însă, Furia Roja a pus stăpânire pe balon, ibericii având pe alocuri o posesie covârșitoare de peste 75 la sută.

Italienii au bifat prima ocazie mare, când Immobile a șutat în bară, dintr-o poziție ce s-a dovedit a fi în afara jocului.

Spaniolii au continuat să țeasă pase în jumătatea adversă, bine închisă de defensiva condusă de Bonucci și Chielinni, în așteptarea șanselor de contraatac. Ibericii și-au creat mai multe faze potențial periculoase, însă au suferit mult la eficiența ultimei pase sau la finalizare.

Mikel Oyarzabal a primit o pasă excelentă în adâncime și a rămas singur cu Donnarumma, însă a făcut o preluare defectuasă și faza a rămas fără urmări.

Unai Simon a fost la un pas de a provoca primirea unui gol, ieșirea sa întârziată în afara careului fiind rezolvată greu de colegii din apărarea spaniolă, care au reușit să mențină intactă poarta părăsită de propriul portar. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *