Social

Iurie Leancă către moldovenii din Padova, Italia: „Veniţi acasă să faceţi investiţii”

Reprezentanţii diasporei moldoveneşti s-au interesat despre integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană, relaţia cu Federaţia Rusă, inclusiv despre restricţiile la exportul de vinuri moldoveneşti în Rusia. De asemenea, Iurie Leancă le-a vorbit despre agenda europeană a Republicii Moldova şi avantajele semnării Acordului de Liber Schimb şi Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană.

„Important este să atragem cît mai multe investiţii. Vă îndemn şi pe voi să aveţi curajul să veniţi acasă să faceţi investiţii”, a menţionat prim-ministrul. 

Ulterior, şeful Cabinetului de Miniştri s-a adresat mulţimii adunate în Piaţa „Prato della Valle”, Padova. „Guvernul este cu gândul la voi, la nevoile celor din diasporă şi face tot ce poate ca să vă ţină mai aproape de casă. Marţi am zburat de la Chişinău spre Roma cu o companie de zboruri cu tarif mic, low-cost, Wizz Air. Iată că o promisiune făcută de guvern acum câţiva ani a devenit realitate”, a precizat Iurie Leancă. Premierul a menţionat că guvernul apreciază sacrificiul cetăţenilor noştri care se află departe de casă, de familie.

Timpul.md via Moldpres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *