Spectacole

„Jack Făromână sau istoria unui contrabasist” a electrizat din nou publicul la Casa Actorului

 Dacă eşti în sală şi priveşti un asemenea spectacol, este imposibil să nu pleci impresionat atunci când cade cortina. Înainte de eveniment, Alex Calancea îmi spunea că acest spectacol este „o transpunere actuală a corelaţiei între artist şi societate, o trecere de la lumină la întuneric şi de la râs la plâns, totul este posibil în acest spectacol".
Jack Fărăomână trăieşte în cel mai întunecat cartier din cel mai de rahat oraş din lume. Lipsit de o mână din naştere, el are totuşi un vis: să cânte la contrabas. Într-o zi, Dumnezeu, care e de culoare, pogoară ca un trăsnet în faţa lui şi-i dăruieşte acest instrument. Curând, după zile şi nopţi de repetiţii, Jack devine cel mai bun muzician din oraş…
La începutul lunii aprilie, „Jack Făromână sau istoria unui contrabasist” cu Andrei Sochircă, Alex Calancea Band şi Olia Tira va participa la un festival-concurs de teatru internaţional la Bacău. Părerea mea umilă – de spectator care apreciază de fiecare dată acest spectacol – este că ei, întotdeauna şi oriunde vor fi, vor avea succes.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *