Culinar.md

Jamie Oliver laudă locuitorii din Birmingham chiar dacă i-a fost spart restaurantul

 Jamie Oliver anunţase tot pe Twitter că restaurantul său a fost atacat de răsculaţi, în timpul primei nopţi de tulburări din Birmingham în această săptămână. ‘Din păcate, restaurantul meu din Birmingham a fost spart, toate ferestrele sparte, toată zona închisă, staff-ul şi clienţii în siguranţă!’, a fost mesajul său postat pe Twitter.
La scurtă vreme, Oliver a fost ‘inundat’ cu mesaje de sprijin. ‘Ne pare foarte rău pentru restaurant, dar te rog nu ne judeca pe toţi /locuitorii din Birmingham/ doar pentru că nişte idioţi se poartă urât’, a fost unul dintre mesajele pe care un fan l-a postat în semn de solidaritate.
Oraşele din Marea Britanie erau relativ calme joi dimineaţa, după câteva zile de revolte şi jafuri care au determinat desfăşurarea suplimentară a mii de poliţişti pe străzi, dar şi după avertismentul premierului David Cameron că ordinea va fi restabilită prin orice mijloace, inclusiv tunuri cu apă.
La Birmingham a fost organizat un priveghi pentru cei trei tineri călcaţi de o maşină în timp ce patrulau pe străzi pentru a apăra proprietăţile. Potrivit poliţiei, un bărbat a fost arestat sub suspiciunea de omucidere, în legătură cu respectivul incident.

Sursa: Ziuaveche.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *